Το 3Χ3 της επιτυχίας!

Το gazzetta.gr παρουσιάζει πώς ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει ως οδηγό του την σεζόν του 2008-09 για τα εναπομείναντα τρία παιχνίδια μέχρι το φινάλε της περιόδου, που θα του δώσουν αυτομάτως το εισιτήριο για τα προσεχή πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.Η εβδομάδα που διανύουμε είναι συνυφασμένη και συνδεδεμένη αποκλειστικά και μόνο με τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Ο ΠΑΟΚ όπως και όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος
μας , έχει ρεπό από τις αγωνιστικές του δραστηριότητες.Η ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ανήκει στο παρελθόν για τον «Δικέφαλο του Βορρά» ο οποίος πλέον στρέφει εξ ολοκλήρου το ενδιαφέρον του και τη σκέψη του στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα στην Τούμπα.Η κατάκτηση μίας θέσης που οδηγεί στα προσεχή πλέι οφ είναι μονόδρομος για τους Θεσσαλονικείς μιας και οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα είναι... καταστροφική για τον ΠΑΟΚ και κανείς στις τάξεις της ομάδας δεν θέλει να σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
«Μάχη» με τον ΒόλοΜία προσεκτική ματιά στην βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας θα δείξει πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τέταρτη θέση έχοντας ως συγκομιδή 41 βαθμούς. Τους ίδιους βαθμούς έχει και ο Ολυμπιακός Βόλου ωστόσο ο «Δικέφαλος» σε πιθανή ισοβαθμία υπερτερεί λόγω της νίκης στη θεσσαλική πόλη.Η βαθμολογία των πλέι οφ και των υποψηφίων διεκδικητώνΠαναθηναϊκός 57AEK 43ΠΑΟΚ 41Ολυμπιακός Β. 41Καβάλα 38Άρης 36

Μαθηματικά στο κόλπο της δεδομένη στιγμή είναι η Καβάλα με 38 πόντους αλλά και ο Άρης με 36. Θα πρέπει να συμβούν... πράγματα και θαύματα για να μην μπορέσουν οι «Ασπρόμαυροι» να καπαρώσουν το εισιτήριο για τα πλέι οφ.Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να σταθεί στην τύχη και στις πιθανότητες. Το 3Χ3 είναι το ζητούμενο για την ομάδα του Μάκη Χάβου η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να σκαρφαλώσει και στην τρίτη θέση της κατηγορίας.Με λίγα λόγια το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας είναι οι ισάριθμες νίκες, που θα του δώσουν σίγουρα το εισιτήριο για τα πλέι οφ της επόμενης περιόδου.Σαν την σεζόν του 2008-09 .

Το gazzetta.gr έψαξε όλα τα τελευταία τρία παιχνίδια των τελευταίων αγωνιστικών της ομάδας τα τελευταία πέντε χρόνια για τους «Ασπρόμαυρους». Η κορυφαία σεζόν ήταν αυτή του 2008-09 με... απόλυτο νικών στα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας! Ενώ αυτή που δεν είναι αποδεκτή σεζόν, είναι το 2007-08 με καμία νίκη και συγκομιδή μηδέν πόντων.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν καταφέρει το απόλυτο τη σεζόν 2008-09, όταν και είχαν τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, οι οποίες τους έδωσαν συνολικά 9 βαθμούς. Οι αντίπαλοι ήταν οι Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη και Πανσερραϊκός. 

2009-10

Λάρισα - ΠΑΟΚ 2-1

ΠΑΟΚ - Καβάλα 1-0

ΠΑΟΚ- Εργοτέλης 4-1

Σύνολο: 6 βαθμοί 

2010-11

ΠΑΟΚ - Λάρισα 

Ηρακλής - ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ- Κέρκυρα

2008-09

Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΟΚ 0-2

Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-2

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός 4-1

Σύνολο: 9

2007-08

Λεβαδειακός
Keywords
Τυχαία Θέματα