Κρίσιμη ΓΣ για το μέλλον του Πατούχα

Κρίσιμη ΓΣ για το μέλλον του Πατούχα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαΐου όπου θα ξεκαθαρίσουν πολλά για τον σύλλογο.
Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής στο περιφερειακό, ήδη στην ομάδα της Βιάννου έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Εξάλλου, η αλήθεια είναι ότι ο Πατούχας είναι ένα από τα πιο οργανωμένα σωματεία του περιφερειακού πρωταθλήματος και αυτό το καλό όνομα που έχει δημιουργήσει ο σύλλογος, άπαντες θέλουν να συνεχιστεί και την επόμενη
αγωνιστική περίοδο. Παρ' όλα αυτά, πολλά θα ξεκαθαρίσουν για το μέλλον της εβδομάδας στην επικείμενη γενική συνέλευση. Μέχρι τώρα έχουν ακουστεί πολλές εκδοχές για το πως θα κινηθεί ο Πατούχας την επόμενη περίοδο ωστόσο μέχρι την γενική συνέλευση δεν θα παρθεί καμία οριστική απόφαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πατούχα

«Το ΔΣ του σωματείου Πατούχας θα πραγματοποιήσει την γενική του συνέλευση την Κυριακή 15 Μαΐου στις 11.00 στο παλιό δημαρχείο Βιάννου. Τα θέματα της συνέλευσης είναι ο απολογισμός της απερχόμενης αθλητικής περιόδου, ο προγραμματισμός και τρέχοντα θέματα. Η συμμετοχή όλων των φιλών – μελών θεωρείται επιβεβλημένη. Για το ΔΣ ο πρόεδρος Μανώλης Παπαδημητράκης»
Keywords
Τυχαία Θέματα