Εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν στον Ολυμπιακό Βόλου τις επόμενες μέρες, όσον αφορά τον επενδυτή που θα αγοράσει τις μετοχές των Θεσσαλών, καθώς ο Αχιλλέας Μπέος έχει προαναγγείλει την αποχώρησή του.
Από τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του θεσμού ο Αχιλλέας Μπέος έχει ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από τα δρώμενα του Ολυμπιακού
Βόλου. Έκτοτε έχει μείνει αμετάπειστος να την αλλάξει και την Τετάρτη (27/4) θα την ανακοινώσει εκ νέου στη συνέντευξη Τύπου, που θα παραθέσει στα μέσα ενημέρωσης.

Σε αυτή ο νυν πρόεδρος των Θεσσαλών θα μιλήσει για τους υποψήφιους επενδυτές, καθώς είχε συνάντηση με έναν από αυτούς την περασμένη εβδομάδα. Από εκεί και πέρα, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της έναρξης των πλέι οφ. Ο Μάκης Κατσαβάκης έχει ευχάριστα νέα από τον Βιθέντε Μόνχε, ο οποίος θα επιστρέψει στη δράση, ύστερα από διάστημα απουσίας δυο μηνών.

Ο Αργεντινός μέσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα, οι Ντολεζάι, Τομάς, Ακόστα, Μπρέσκα, Ρόκα είχαν πάρει άδεια να μεταβούν στο εξωτερικό, αλλά επέστρεψαν κι έλαβαν κανονικά μέρος. Έτσι, το μοναδικό πρόβλημα για τον Κατσαβάκη δείχνει να είναι ο Χαβιέ Ούμπιντες, που δεν προλαβαίνει να παίξει στα πλέι οφ, τη στιγμή που μπορεί να υπολογίζει στους Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Ζαραδούκας.

Οι τρεις προαναφερθέντες εξέτισαν την ποινή τους στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Τέλος, παρελθόν αποτελούν από την ομάδα οι Καπετάνος, Τικάο, Ροντρίγκες, με τους δυο τελευταίους να έχουν αποκτηθεί τον Ιανουάριο και τον πρώτο να μη δέχεται την πρόταση της ΠΑΕ να ανανεωθεί το συμβόλαιό του.
Keywords
Τυχαία Θέματα