Κοντά σε Μπούρσασπορ ο Αμπντούν

13:21 8/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Μπορεί ο ο Τζαμέλ Αμπντούν να αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά όπως όλα δείχνουν στην γειτονική Τουρκία και την Μπούρσασπορ θα συνεχίσει την καριέρα του. Η πρωταθλήτρια του 2010 μέσω του ίδιου του προπονητή της, Ερτουγκρούλ Σαγκλάμ, έκανε γνωστό για άλλη μία φορά το ενδιαφέρον της.
«Φυσικά και θέλουμε τον Αμπντούν Είναι καλός ποδοσφαιριστής και τον παρακολουθούμε εδώ και μήνες. Έκανε εκπληκτική σεζόν και διαθέτει πλέον μπολλές εμπειρίες».

Το συμβόλαιο του Αμπντούν τελειώνει το 2012 και η Καβάλα προσπαθεί να βρει ομάδα να τον πουλήσει με ένα ποσό κοντά στο 1,2 εκατ. ευρώ. «Έχω πρόταση από τον Ολυμπιακό» Εν τω μεταξύ, ο Αλγερινός άσος της Καβάλας μίλησε στη lebuteur και αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πρόταση από τον Ολυμπιακό:  «Είμαι σε διακοπές αυτή τη στιγμή. Ο μάνατζέρ μου φροντίζει να εξετάσει όλες τις προτάσεις και τις επιλογές που έχω. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αν και έχω λάβει αρκετές προσφορές από την Ελλάδα - η μία είναι του Ολυμπιακού. Επίσης έχω προτάσεις και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Θα τις εξετάσω όλες πριν κάνω την επιλογή μου». 
 
Keywords
Τυχαία Θέματα