Κοιτάζει και Νίλσον ο «γηραιός»

Το ψάξιμο του Ηρακλή για την ενίσχυση της ομάδας συνεχίζεται με τον Μάρκους Νίλσον που είχε φορέσει με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα του «γηραιού» να είναι το νέο όνομα που προστέθηκε στην λίστα. Την στιγμή που οι άλλες ομάδες στην Α1 ανδρών όχι μόνο δεν κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά αποφάσισαν να μην παίξουν καν στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, στον Ηρακλή έχουν ήδη αρχίσει τον σχεδιασμό της νέας ομάδας. Βασικός στόχος είναι η απόκτηση
διαγώνιου που θα μπορεί να κάνει την διαφορά στο πρωτάθλημα, αλλά και θα βοηθήσει τους «κυανόλευκους» και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρώτο όνομα που ακούστηκε είναι του Βιζότο, του οποίου φυσικά η περίπτωση είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς αν ο διεθνής Βραζιλιάνος επιστρέψει στην Ευρώπη, όλες οι ομάδες θα πέσουν στα πόδια του για να τον αποκτήσουν.

Εκτός του Βιζότο όμως, υπάρχει και ένα ακόμα που εκτός από την αδιαμφισβήτητη αξία του, σίγουρα θα κάνει κλικ και στον κόσμο του Ηρακλή. Αυτό είναι του Μάρκους Νίλσον. Ο Σουηδός είχε φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του «γηραιού» με απόλυτη επιτυχία και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Ο μάνατζέρ του έρχεται στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες ενώ και ο 29χρονος διαγώνιος δεν κρύβει πως θα ήθελε να επιστρέψει στους «κυανόλευκους». Την περσινή χρονιά ο Νίλσον αγωνίστηκε στην Πιατσέντζα, ενώ μετά τον Ηρακλή είχε πάει στην Ρωσία και την Καλίνιγκραντ.  

Θέλει να κρατήσει και Κράβαρικ

Εκτός από τις μεταγραφές θα κοιταχτούν και περιπτώσεις παικτών που θα μείνουν. Χθες υπήρξε συνάντηση με τον Αντρέι Κράβαρικ, με τον Ηρακλή μετά τη σύμφωνη γνώμη του Σωτήρη Δρίκου να προτείνει ανανέωση για έναν ακόμα χρόνο. Ο αρχηγός θα απαντήσει αύριο και όλοι θέλουν να είναι θετική και να κλείσει την καριέρα του με ένα πρωτάθλημα.

Και στο βάθος… Turkish Airlines

Όλες αυτές οι κινήσεις, αλλά και οι επόμενες θα εξαρτηθούν σε σημαντικό βαθμό με την πορεία που θα έχουν οι επαφές με τον υποψήφιο χορηγό. Αυτός είναι Turkish Airlines και μάλιστα στις 27 Μαΐου, θα γίνει στην Θεσσαλονίκη η καθοριστική επαφή με τον πρόεδρο της αεροπορικής εταιρίας ο οποίος θα βρίσκεται εκεί για τα εγκαίνια των γραφείων. Αν τελικά η συμφωνία κλείσει, τότε ο Ηρακλής θα έχει λύσει σε μεγάλο βαθμό το οικονομικό πρόβλημα και θα ξεκινάει τη χρονιά από σαφώς καλύτερη θέση σε σχέση με τους αντιπάλους του.
Keywords
Τυχαία Θέματα