Κατηγορεί την κακή αρχή ο Νταλγκλίς

Ο Κένι Νταλγκλίς δικαιολόγησε την αποτυχία της Λίβερπουλ να προκριθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς στην κακή αρχή που έκανε η ομάδα με την οποία έχασε πολύτιμο χρόνο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Είναι πάντα ωραίο για όλους να παίζουν στην Ευρώπη. Αν αυτό θα μας βοηθήσει ή όχι θα φανεί. Πάει πολύ καιρός από την τελευταία φορά που η ομάδα δεν έπαιξε στην Ευρώπη. Είναι κάτι νέο για όλους. Απλά πρέπει να το συνηθίσουμε και να το δεχθούμε.
Δεν προκριθήκαμε στην Ευρώπη, όχι γιατί χάσαμε
το σημερινό παιχνίδι, αλλά γιατί είχαμε μια κακή αρχή στη σεζόν. Αν ξεκινήσεις τόσο άσχημα όσο εμείς τότε είσαι τυχερός αν είσαι έκτος στο τέλος της σεζόν».
Για τους παίκτες που θα προσελκύσει η ομάδα χωρίς το δέλεαρ της Ευρώπης:
«Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι παίκτες που δεν παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, από αυτούς που δεν παίζουν και νομίζω ότι η Λίβερπουλ είναι μια αρκετά μεγάλη ομάδα για να προσελκύσει παίκτες. Αν θέλουμε να φέρουμε κάποιον είμαι σίγουρος ότι η ομάδα από μόνη της είναι μεγάλο δέλεαρ. Οποιονδήποτε και να φέρουμε θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερος από αυτούς που έχουμε εδώ και αυτοί είναι λίγοι. Θα κάνουμε τις επιλογές μας και αν δεν θέλουν να έρθουν είναι δικό τους το χάσιμο και όχι δικό μας».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα