Ιβάνοβιτς: «Δύσκολη σειρά»

Η Κάχα Λαμποράλ κατάφερε να κάνει το 1-0 στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να εστιάζει στην δυσκολία της σειράς των αγώνων με την «ομάδα του λαού».Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ισπανίας, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, μιλώντας για την εντός έδρας επικράτηση των Βάσκων επί της Μακάμπι, τόνισε: «Το πρώτο παιχνίδι της σειράς είναι πάντα διαφορετικό, αφού ακόμα οι δύο ομάδες μαθαίνουν η μία την άλλη.

Αρχίσαμε λίγο βιαστικά ορισμένες φορές αλλά αμυνθήκαμε καλα. Είχαμε υψηλό ποσοστό από την γραμμή του τριπόντου και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο δεύτερο
παιχνίδι. Για να επιτευχθεί αυτό είναι απαραίτητο να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας, να κυκλοφορήσουμε καλύτερα τη μπάλα και να παίξουμε καλή άμυνα.

Ευάλωτο σημείο ήταν τα αμυντικά ριμπάουντ, όπου εκεί πληγωθήκαμε. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες και αναμένω μια δύσκολη σειρά. Είναι απαραίτητο να είμαστε υπομονετικοί, συγκεντρωμένοι και να έχουμε περισσότερη ένταση».

Από την πλευρά του, ο 27χρονος γκαρντ, Φερνάντο Σαν Εμετέριο, σημείωσε: «Κάναμε τα πάντα σωστά σήμερα. Αρχίσαμε δυνατά και αυτό ήταν αναγκαίο. Ξεφύγαμε στο σκορ και η Μακάμπι ήταν δύσκολο να επανέλθει.

Κάθε φορά που πλησίαζε κάναμε το ανάλογο ξέσπασμα και ξεφεύγαμε. Θα υπάρχουν και άλλα παιχνίδια στη σειρά και δεν θα είναι καθόλου εύκολα. Θα κάνουμε τα πάντα να κερδίσουμε την Πέμπτη για να πάμε στο Ισραήλ με ένα σημαντικό πλεονέκτημα».
Keywords
Τυχαία Θέματα