Ήρθαν τα t-shirt του Σισέ!

Αχ, έκανε και ρίμα ο τίτλος μου πρωί-πρωί, πάλι έμπνευση θα έχω! Χαχαχα! Σε καλό να μας βγει ρε κορίτσια τόσο που γελάσαμε πάλι. Τι πήγατε και μου θυμίσατε τώρα? Με συγκινήσατε και πάλι καλά που δεν είχε Μπρούνο Άλβες το βιντεάκι, να παραιτηθώ επί τόπου και να τρέχω στην παγωμένη Ρωσία να τον βρω! Για τον Λεωνίδα λες εσύ Mrs. Mojo μου, που βλέπω πως το περιόρισες στο σκέτο Mrs. M. κι
αναρωτιέμαι τι άλλο απέμεινε να κόψεις στη συνέχεια? Τι έγινε, σου την έπεσε κι εσένα το ΔΝΤ κι άρχισες τις περικοπές? Ολόκληρος Μανού φαίνεται στο βίντεό σου κι εσύ μιλάς για τον Λεωνίδα με τη χαίτη!!
Τι κάνετε φιλενάδες μου? Η Λόλα για να μην έχετε να λέτε και την κατηγορείτε για μεταπτώσεις στη διάθεσή της, σήμερα είναι όπως και χθες! Έσκασε λίγο το χειλάκι μας με «Το Νησί» χθες και το «Dancing with the stars 3», που γυρίστηκε στο σαλόνι της, ανέβηκε λίγο η διάθεση με τον ήλιο που εμφανίστηκε το πρωί, αλλά ως εκεί. Μη περιμένετε και υπερβολές. Σήμερα ξεκινάμε με τον αγαπημένο της ΚΑΝΕΛ που μας έχει πάρει αμπάριζα τον τελευταίο καιρό και να σου γράψω τη διεύθυνσή μου να μου στείλεις κάνα δώρο φιλενάδα. Τον Λαζαράκο με εορταστική κορδέλα, περιτύλιγμα και φιόγκο θέλω!

Ήρθε η σειρά… Σισέ!

Μετά τα ρούχα «Sakis», που ωραία είναι αλλά σου ‘ρχεται κάπως να τα αγοράσεις, έχουμε και τα ρούχα «Cisse». Στη συνέντευξή του στο περιοδικό «NITRO», ο Γάλλος επιθετικός είχε μιλήσει για την κίνηση που θα κάνει στο χώρο της μόδας με μπλουζάκια και εσώρουχα. Τα εσώρουχα τα περιμένουμε για να τα φορέσουμε στον Λαζαράκο να δούμε πόσο του πάνε, αλλά τα μπλουζάκια είναι εδώ. Η Λόλα χάρη στην ιστοσελίδα tlife.gr ενημερώθηκε για την παρουσίαση των συλλεκτικών t-shirt που βρίσκονται, πλέον, στην αγορά σε μαγαζί στο Κολωνάκι. Επειδή δε με βγάζει ο δρόμος μου προς τα εκεί, πάρε κι ένα για μένα βρε Λαζαράκο.

Ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο μαγαζί χθες το βράδυ μαζί με τη σύζυγό του Τζουντ, υπέγραψε αυτόγραφα σε δεκάδες μικρούς του φίλους που έσπευσαν να τον δουν, μέχρι που έπαιξε και μουσική στο τέλος. Αυτός ο Σισέ, ανεξάρτητα απ’ τα υπόλοιπα, συμφέρει! Τον καλείς στο πάρτι σου και κάνει όλες τις δουλειές. Αν και η Λόλα στο πάρτι της μόνο τον Λαζαράκο θέλει καλεσμένο. Τέλος πάντων, επειδή το προσπαθούμε, αλλά δεν μας βγαίνει και πολύ φυσικά, το αφήνουμε για σήμερα το χιούμορ. Είναι και κρύος ο καιρός, μην τα κάνουμε χειρότερα.

Τα t-shirt, θέλω να σας ενημερώσω, που κυκλοφόρησε ο Τζιμπρίλ Σισέ απεικονίζουν διάσημους αστέρες του παγκοσμίου στερεώματος, όπως η Lady Gaga, o Jay Z, η Beyonce, ο Brad Pitt και πολλοί άλλοι. Ο Τζιμπρίλ και η παρέα του προτίμησαν μπλουζάκια με τον ίδιο. Όταν κυκλοφορήσουν κι εκείνα με τη μούρη της Λόλας μπροστά, θα σας τα προμηθεύσω τζάμπα αγαπημένες μου και πιστές φιλενάδες. Ως αναγνώριση της αφοσίωσης που μου δείχνετε. Η εταιρεία από την οποία κυκλοφορούν τα μπλουζάκια είναι η «Hype means nothing». Ό,τι περίπου σημαίνει και η Λόλα για τον Λαζαράκο.

Η Έλενα σπιτονοικοκυρά!

Όλες, τελικ
Keywords
Αναζητήσεις
ta mplouzakia tou sise
Τυχαία Θέματα