Αμανατίδης: «Ενισχύστε τον Ερασιτέχνη!»

Καλέσμα στους φίλους του Ολυμπιακού ενόψει του φιλικού με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατεθούν για την σωτηρία του Ερασιτέχνη απηύθυνε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Γιώργος Αμανατίδης.Ο παλαίμαχος αμυντικός των Πειραιωτών μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM, όπου τόνισε:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το σύλλογό μας, για τον Ερασιτέχνη. Εγώ δεν ξεχωρίζω επαγγελματική κι ερασιτεχνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός
είναι ενιαίος. Και θέλω να πιστεύω πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα και θα βοηθήσει», δήλωσε ο τεχνικός σύμβουλος των τμημάτων υποδομής και παλαίμαχος αμυντικός των «ερυθρολεύκων», ενώ υποστήριξε:

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως στον Ολυμπιακό υπάρχουν αθλητές που μας έχουν φέρει τόσες πολλές επιτυχίες και είναι απλήρωτοι. Δεν είναι δυνατό στο 2011 να υπάρχουν αθλητές που αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα και τους κάνουν έξωση από το σπίτι τους. Ένας σύλλογος δεν είναι μόνο η ΠΑΕ και η ΚΑΕ.
Υπάρχουν αθλητές που μας έχουν κάνει περήφανους με τις επιτυχίες τους, ειδικά ο Ολυμπιακός που έχει τόσες διακρίσεις και τίτλους στο βόλεϊ, το πόλο, την κολύμβηση, το στίβο και σε άλλα αθλήματα. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε για αυτό το σκοπό.
Ο Ολυμπιακός είναι ευαισθητοποιημένος σε αυτά τα ζητήματα, όπως είδαμε πρόσφατα στον αγώνα κατά της φτώχειας, που το γήπεδο ήταν κατάμεστο. Θα είμαστε όλοι εκεί την Πέμπτη και πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα είναι τέτοιο, που θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια από όλους και από τον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη, Νίκο Καραχάλιο, που τρέχει αυτό το κομμάτι. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και μπάσκετ και πιστεύω πως ο κόσμος θα βοηθήσει. Να γεμίσουμε όλοι το γήπεδο και να βοηθήσουμε από τη μεριά μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα