Η... προφητεία για την Ίντερ!

Ότι η Ιντερ κυριαρχεί στην Ιταλία από το 2006 κι έπειτα το ξέρουν όλοι. Αυτό που δεν ήξεραν αλλά μαθαίνουν τώρα, είναι ότι ο τότε αρχιδιαιτητής Πιερλουίτζι Παϊρέτο είναι... προφήτης!Η δίκη για το Calciopoli συνεχίζεται στη Νάπολι και την Τρίτη η Tuttosport, αφού για την Gazzetta dello Sport αυτό είναι... απαγορευμένο
θέμα όπως αποδεικνύει πλέον, αποκαλύπτει τηλεφώνημα ανάμεσα στον Μάσιμο Μοράτι και τον τότε αρχιδιαιτητή στην Ιταλία, Παϊρέτο.

Σε αυτό το τηλεφώνημα ο Παϊρέτο αποκαλύπτει, επίσης τηλεφωνικά, στη γραμματέα του -με την οποία προφανώς είχε... άριστες σχέσεις- τι ειπώθηκε με τον πρόεδρο των Νερατζούρι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

«Ναι, μίλησα με τον Μοράτι. Μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα παράπονο και ότι ξέρουν στην Ιντερ πως κανένα λάθος δε γίνεται επίτηδες. Μου είπε μάλιστα "και στο λέω εγώ που δεν έχω κερδίσει τίποτα. Είμαστε όλοι ήσυχοι και ξέρουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο πλέον". Τον ευχαρίστησα και του είπα ότι όταν η Ιντερ θα αρχίσει να κερδίζει, θα κάνει ένα σερί που θα το ζηλεύουν όλοι», είναι τα λόγια του... προφήτη Παϊρέτο στο συγκεκριμένο τηλεφώνημα, το οποίο θα καταθέσουν στο δικαστήριο οι δικηγόροι του Λουτσιάνο Μότζι.

Τηλεφώνημα που είχε... χαθεί κι αυτό το 2006 και ανακαλύφθηκε από τις αρχές πριν κάτι μήνες...
Keywords
Τυχαία Θέματα