«Πεπ-Ζοσέ, η μέρα με τη νύχτα»

Εντελώς διαφορετικό στυλ έχει ο Γκουαρδιόλα με τον Μουρίνιο, όπως τόνισε ο Βίκτορ Βαλντές, λέγοντας πως οι δυό τους είναι η μέρα με την νύχτα.
Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα σύγκρινε τους δύο προπονητές, τονίζοντας πως είναι εντελώς διαφορετικοί: «Οι δυό τους είναι σαν τη μέρα με την νύχτα. Ο Πεπ δεν επιτρέπει την χαλάρωση και μας μεταφέρει τεράστια αυτοπεποίθηση. Όταν ήταν στον σύλλογο ο Μουρίνιο δεν ήταν προπονητής, ήταν περισσότερο βοηθός και συνεργάτης. Έχουν πολύ διαφορετικό
στυλ. Με την άφιξη του Πεπ έχουμε κερδίσει πάρα πολλά. Έχουμε μια άλλη φιλοσοφία όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά και για την συμπεριφορά μας και για άλλες αξίες», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ισπανικής λίγκας ο Βαλντές.

Μεταξύ άλλων, ο διεθνής τερματοφύλακας αναφέρθηκε και στην δυναμική της Ρεάλ: «Είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Εδώ και τρία χρόνια για να κερδίσεις το πρωτάθλημα πρέπει να συγκεντρώσεις πάρα πολλούς βαθμούς. Τώρα πλέον δεν μπορούμε να φέρνουμε ισοπαλίες που κάποτε θα ήταν σε γενικές γραμμές καλά αποτελέσματα», ήταν τα λόγια του Καταλανού ο οποίος αναφέρθηκε και στο πρόσφατο θέμα με το ντόπινγκ: «Αυτές οι κατηγορίες ήταν ψεύτικές και αβάσιμες. Δεν κάνουν καθόλου καλό ούτε στην ομάδα, ούτε στο ποδόσφαιρο ούτε στα παιδιά».
Keywords
Τυχαία Θέματα