Η ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ... ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ

Με μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη αλλά και μια καλή εμφάνιση, κατέρχεται στο αποψινό παιχνίδι απέναντι στον Άρη, η Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται (με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή την στιγμή) πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή και μόνο με ένα καλό σερί θα μπορέσει να ανεβεί εκεί που θέλει και στοχεύει.

Σαφώς το... highlight του αγώνα έχει να κάνει με τον Ρόνι Λέβι, που για πρώτη φορά θα βρεθεί στον πάγκο της Ανόρθωσης, σε επίσημο παιχνίδι. Ο Ισραηλινός

είχε την ευκαιρία να δουλέψει για δυο βδομάδες και να μάθει όσο πιο καλά μπορεί το ρόστερ που έχει στα χέρια του. Βέβαια, οι πολλοί τραυματισμοί αλλά και οι απουσίες των διεθνών δεν του επέτρεψαν να δουλέψει όπως θα ήθελε, αλλά ακόμα και έτσι η διακοπή λειτούργησε υπέρ του.

Πλεόν, ο κ. Λέβι μπαίνει και στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Αν καταφέρει να κάνει ένα καλό ξεκίνημα, αρχής γενομένης από σήμερα, τότε θα θέσει τις βάσεις για μια πετυχημένη πορεία στην Ανόρθωση αλλά και μια μακρόχρονη παρουσία - μεγαλύτερη, αν μη τι άλλο, από τους προηγούμενους κατόχους της θέσης του.

ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ... ΠΡΩΤΗ ΛΕΒΙ

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα