Η φωτογράφηση του Μιραλάς!

12:12 4/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Θέλαμε, δεν θέλαμε πέρασε το Σαββατοκύριακο. Πολλή δουλειά έκανα, μέχρι και στο υπόγειο κατέβηκα για να βάλω τα χαλιά στην αποθήκη. Δε θέλετε να σας πω τι έχει γίνει εκεί κάτω, χαμός! Ευτυχώς είχα πάει μαζί μου το σκυλί μου να με προσέχει, αλλά αυτό ήταν χεσμένο πάνω του. Αν έβλεπε κάνα ποντίκι, μπορεί και να πηδούσε αγκαλιά μου. Το’ χει το μέρος φαίνεται, συνηθίζεται εκεί τέτοια συμπεριφορά. Εκείνο που δεν ξέρω πως θα συνηθίσω πάλι είναι το πρωινό ξύπνημα. Μέρες τώρα πρώτα ξεκινούσε η Ελένη να πίνει καφέ και η Φαίη να λέει καλημέρα και μετά άνοιγε η Λόλα τα μάτια της. Αυτή η Κυριακή, όμως, κάτι
στραβό έχει. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν δίωρο, αυτή τη φορά ήταν κανονικός ο ύπνος, αλλά πολύ κακά όνειρα, βρε παιδάκι μου.Θα φταίει το υστερόγραφο της ΚΑΝΕΛ, που δεν ήξερα αν έπρεπε να το πάρω ως συμβουλή ή ως απειλή. Πρόσεχε βρε φιλενάδα τι μου γράφεις, γιατί σκιάζομαι μέρες που είναι. Δεν ξέρω αν μάθατε τα μαντάτα για τα γεγονότα της προηγούμενης Παρασκευής, ώστε να αντιληφθείτε το δράμα που ζούμε. Σε λίγο θα κάνουν σωματικό έλεγχο στη Λόλα για να μπαίνει στο κτήριο και σκέφτομαι να προσλάβω τον Λαζαράκο να μου κάνει τον bodyguard! Προτιμώ τύπου Κέβιν Κόστνερ στην Γούιτνεϊ και όχι Κόλιν Φάρελ στην Κίρα που το είδα και πρόσφατα και δεν μ’ άρεσε καθόλου. Αν είναι, όμως, ο Λαζαράκος στη μέση ας διαλέξει εκείνος το σενάριο κι εγώ θα υπακούσω. Μμμμ… Απ’ αυτές είμαι!!!

Ο… Απριλιάτικος Κέβιν!

Μπήκε η άνοιξη, το πήρατε χαμπάρι? Άλλαξε η ώρα, μεγάλωσε η μέρα και ήταν και πολύ ωραία μέρα η χθεσινή. Ήρθε ο καιρός να φορέσει τα ζωντανά του χρώματα ο Λαζαράκος και να είναι ένα κουκλί, όπως πάντα. Κι αν κάτι του λείπει από την γκαρνταρόμπα του εδώ είναι η Λόλα για να του το αγοράσει. Εδώ είναι και ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος είναι ο Mr. April του περιοδικού «Status», το οποίο κυκλοφορεί και μπορεί να το αγοράσετε. Πάντα επίκαιρο και πάντα χρήσιμο, αφού δεν έχει περάσει και πολύς καιρός που στο πρωτοσέλιδό του ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ. 

Πάντα επίκαιρη και χρήσιμη είναι και η Λόλα, που έψαξε να το βρει, προκειμένου να σας παρουσιάσει τις φωτογραφίες του Κέβιν Μιραλάς. Γίνεται που γίνεται διαρκώς η σύγκριση μεταξύ των δύο επιθετικών, ας γίνει και σε άλλο επίπεδο. Προσωπικά, νομίζω πως ο Τζιμπρίλ κερδίσει κατά κράτος, ίσως γιατί τον Βέλγο τον θες σε ένα πιο νεανικό και αλήτικο στυλ, απ’ αυτό που έχει στην φωτογράφηση. Είναι δεδομένο πως Σισέ θα ψηφίσει και η ΚΑΝΕΛ, οπότε μένει η ψήφος της Mrs.M για να βγάλουμε το πόρισμα.

Η αφιέρωση του Πικέ!

Αλλάζουμε θέμα και χώρα και επίπεδο. Περνάμε στο αγαπημένο ζευγάρι της φιλενάδας μου, σχεδόν όσο αγαπημένο είναι και η Ζέτα με τον Μιχάλη. Είδες αλήθεια φιλενάδα το δακτυλίδι που φορούσε η Μακρυπούλια χθες?? Όχι, για να μάθεις να αμφισβητείς διαρκώς τον μεγάλο έρωτα. Πάντα αφήνουν σημάδια τέτοιοι έρωτες. Άλλοι τα φοράνε, άλλοι τα «χτυπάνε» κι άλλοι απλά τα κουβαλάνε μέσα τους. Ο Ζεράρ Πικέ προς το παρόν τα δείχνει!

Ο Ισπανός αμυντικός σκόραρε το προηγούμενο Σάββατο.
Keywords
Τυχαία Θέματα