Η εκδίκαση και η τιμωρία

Το gazzetta.gr παρουσιάζει όλα τα σενάρια αναφορικά με την τιμωρία του ΠΑΟΚ αλλά και τις συνέπειες της όλης ιστορίας για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την ΕΠΟ έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η εκδίκαση της σχετικής υπόθεσης περιλαμβάνει ακόμη ένα επεισόδιο για τη
συνέχεια τι οποίο και θα παιχτεί το μεσημέρι της Πέμπτης. Κι αυτό δεν είναι άλλο από αυτό που θα λάβει χώρα την εν λόγω ημέρα όταν και οι Θεσσαλονικείς θα βρεθούν ενώπιος ενωπίω με την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Όλα τα δεδομέναΗ υπόθεση δεν έχει σε καμία περίπτωση ξεκαθαρίσει αλλά σε αυτή υπάρχουν κάποια δεδομένα τα οποία ωστόσο δεν είναι μετρημένα κουκιά. Ο «Δικέφαλος» σίγουρα θα δώσει ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών κι αυτό μιας και ακόμα και στην περίπτωση που του επιβληθεί ποινή είναι υπότροπος και αυτή θα διπλασιαστεί.Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με το όποιο πρόστιμο επιβληθεί το οποίο θα διπλασιαστεί αντίστοιχα. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό η οικονομική ζημιά που θα υποστεί ο ΠΑΟΚ θα είναι τεράστια.
Keywords
Τυχαία Θέματα