«Φέτφα» θέλουν στην Βέρντερ!


Μεγάλο αριθμό σκάουτερς συγκέντρωσε η πρόσφατη αναμέτρηση της Εθνικής μας κόντρα στην Μάλτα, αφού αρκετοί «κατάσκοποι» βρέθηκαν στην Βαλέτα για να δουν από κοντά τους Τοροσίδη, Αβράαμ Παπαδόπουλο και Φετφατζίδη!Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στην Βαλέτα βρέθηκαν άνθρωποι πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι θέλησαν να δουν από κοντά κυρίως τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και όπως τονίζει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο γήπεδο έδωσαν το παρών «κατάσκοποι» της Βέρντερ Βρέμης, της Μπάγερ Λεβρκούζεν, της
Ατλέτικο Μαδρίτης, της Φούλαμ αλλά και της Νάπολι!

Την... τιμητική του όπως φαίνεται είχε ο Γιάννης Φετφατζίδης, αφού για το νεαρό άσο του Ολυμπιακού βρέθηκε στην Βαλέτα ο σκάουτερ της Βέρντερ Βρέμης, Αντρέας Τσόκερ, ο οποίος είχε στραμμένο το βλέμμα του αποκλειστικά πάνω στον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό.
Αξίζει να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο γερμανικός σύλλογος ετοιμάζεται το καλοκαίρι να πουλήσει τον άσο της ομάδας, Μάρκο Μάριν είτε στην Άρσεναλ, είτε στην Γιουβέντους αντί 15 εκ. ευρώ και ο τεχνικός της Βέρντερ, Τόμας Σάαφ θεωρεί πως ο «Φέτφα» έχει τα στοιχεία που χρειάζονται για να αναπληρωθεί το κενό του Γερμανού άσου.

«Τόρο», Αβράαμ στο στόχαστρο...

Παράλληλα, στις εξέδρες του «Τακάλι» βρέθηκαν άνθρωποι των Μπάγερ Λεβρκούζεν, της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Φούλαμ αλλά και της Νάπολι, οι οποίοι παρακολούθησαν κυρίως τους Βασίλη Τοροσίδη και Αβράαμ Παπαδόπουλο. Ειδικά ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού άφησε άριστες εντυπώσεις, αφού οι τοποθετήσεις του ήταν άψογες σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης...

«Θα έρθουν προτάσεις...»

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως στον Ολυμπιακό θεωρούν δεδομένο ότι για τους τρεις άσους της ομάδας θα φτάσουν προτάσεις το καλοκαίρι, ενώ για τον Γιάννη Φετφατζίδη ήδη υπάρχουν σύλλογοι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον σε επίσημη μορφή.
Keywords
Τυχαία Θέματα