Για 100.000 ευρώ…

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό λόγω οικονομικής διαφοράς με τη Μάλαγα ύψους 100.000 ευρώ. Έχασε ξανά την ευκαιρία να γυρίσει στο λιμάνι και απειλείται με… απομόνωση.Το σίριαλ που εξελίσσεται τις τελευταίες 15 μέρες μεταξύ Πρίντεζη-Μάλαγα-Ολυμπιακού θα μπορούσε να τιτλοφορείται: «Στο ίδιο έργο θεατές» αν παραλληλίζαμε τα γεγονότα με αυτά του 2009 ή με «το γιοφύρι της Άρτας» αν κάναμε μια αναδρομή στις τελευταίες
εξελίξεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» προετοίμασαν το έδαφος συμφωνώντας με τον διεθνή φόργουορντ πως ενδιαφέρονται για αυτόν αν απαλλαγεί από τα… δεσμά της Μάλαγα και ξεκίνησαν να παρακολουθούν τις συζητήσεις του με την ισπανική ομάδα. Την περασμένη Τετάρτη το πρωί ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της επιστροφής για Αθήνα. Η Μάλαγα είχε συμφωνήσει να τον παραχωρήσει δανεικό στον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι, αλλά όλα χάλασαν όταν τέθηκε θέμα για το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν. Οι διαπραγματεύσεις κόλλησαν και τα πάντα ξεκίνησαν από το μηδέν.

Το βράδυ της Παρασκευής οι Ισπανοί προσέφεραν 500.000 ευρώ ως αποζημίωση στον Πρίντεζη προκειμένου να παραιτηθεί του τρίτου και τελευταίου χρόνου του συμβολαίου του. Εκείνος όμως, αρνήθηκε ζητώντας περισσότερα χρήματα. Η Μάλαγα επανήλθε το πρωί της Δευτέρας όταν του προσέφερε την «ελευθερία» του μαζί με 600.000 ευρώ που αντιστοιχούσαν ακριβώς στο μισό συμβόλαιο που έχει λαμβάνειν την επόμενη σεζόν.

Οι Ισπανοί είχαν ήδη ξοδέψει 600.000 ευρώ για την αποζημίωση του Ρενέσες ενόψει της επόμενης σεζόν και δεν ήθελαν να δώσουν και άλλα χρήματα σε κάποιον που δεν θα προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Ανδαλουσία. Παρόλα αυτά, έκαναν πίσω και δέχθηκαν να προσφέρουν αυτά τα χρήματα στον Πρίντεζη και μαζί τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να τον υπογράψει για όσο χρονικό διάστημα ήθελε.

Η συμφωνία έδειχνε κλεισμένη όμως, η πλευρά του παίκτη ζήτησε να λάβει και τον μισθό Απριλίου πέρα από την αποζημίωση. Η διοίκηση της Μάλαγα εξεπλάγη με την απαίτηση να πληρωθεί ο Πρίντεζης με περίπου 100.000 ευρώ για ένα χρονικό διάστημα που δεν θα αγωνιζόταν, αφού ούτως ή άλλως είναι εκτός ρόστερ. Έτσι, οι συζητήσεις σταμάτησαν απότομα με αμφότερες τις πλευρές να εκμηδενίζουν την πιθανότητα να γίνει νέα επαφή. Παράγοντες μάλιστα των Ισπανών ήταν τόσο εκνευρισμένοι ώστε σκέπτονται να του δώσουν εντολή να προπονείται μόνος του μακριά από την υπόλοιπη ομάδα.

Το ζήτημα ωστόσο είναι ότι ο 26χρονος διεθνής βρέθηκε δυο φορές τις τελευταίες μέρες κοντά στην επιστροφή του στον Πειραιά, αλλά το ζήτημα σταμάτησε για οικονομικούς λόγους. Όπως δηλαδή είχε συμβεί και το καλοκαίρι του 2009, όταν ο Πρίντεζης διαφώνησε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και προτίμησε την καλύτερη οικονομικά πρόταση της Μάλαγα.
Keywords
Τυχαία Θέματα