Ευχαριστώ Ηροδότου στον ΠΟΑ

Με ανακοίνωση του ο Ηρόδοτος ευχαριστεί τον ΠΟΑ για την φιλοξενία και παράλληλα παίρνει θέση για τα επεισόδια που έγιναν.
Συγκεκριμένα, για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν προς το τέλος της κυριακάτικης αναμέτρησης, η διοίκηση των "κυανόλευκων" αναφέρει ότι αυτά δεν προκλήθηκαν ούτε από φιλάθλους του ΠΟΑ, ούτε από φιλάθλους του Ηροδότου αλλά από οπαδούς άλλης ομάδας.
Και αν μη τι άλλο, γίνεται κατανοητό ότι όσα συνέβησαν στο τέλος του αγώνα
μεταξύ των δύο ομάδων δημιουργούν αλγεινή εντύπωση και η πλειοψηφία των Ηρακλειωτών φιλάθλων τα καταδικάζει και τα απομονώνει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηροδότου
"Το ΔΣ του "ΠΑΣΑ Ηρόδοτος" αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το ΔΣ, την ομάδα και τους φιλάθλους του ΠΟΑ για την άψογη φιλοξενία τους στο μεταξύ μας παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Όσον αφορά κάποια επεισόδια που πήγαν να δημιουργηθούν μεταξύ φιλάθλων, πληροφορούμε κατηγορηματικά την φίλαθλη γνώμη του Ηρακλείου ότι δεν προξενήθηκαν από φιλάθλους ούτε του Ηροδότου, ούτε και του ΠΟΑ. Η έγκαιρη παρέμβαση της αστυνομίας, την οποία ευχαριστούμε απέτρεψε ότι πήγε να δημιουργηθεί εντός ή εκτός γηπέδου από φιλάθλους τρίτης ομάδας"
Keywords
Τυχαία Θέματα