Φουλάρει για το ρεκόρ ο Κλόζε

Επέστρεψε στο Καϊζερσλάουτερν, όπου έφτιαξε το όνομά του, σκόραρε δύο φορές και συνεχίζει ακάθεκτος για να σπάσει το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ. «Μου αρέσει να γυρίζω εδώ» δήλωσε ο Κλόζε.Δύο φορές σκόραρε ο «Μίρο» στο 4-0 της Γερμανίας κόντρα στο Καζακστάν στο κατάμεστο Fritz-Walter Stadion στο Καϊζερσλάουτερν. Σε αυτή την πόλη και την ομάδα έκανε τα πρώτα του βήματα σε επαγγελματικό επίπεδο πριν 11 χρόνια και στο γήπεδο αυτό πέτυχε τα γκολ Νο60 και Νο61. «Φυσικά, πάντα θέλεις να σκοράρεις» είπε ο Κλόζε,
που με την Καϊζερσλάουτερν έβαλε 44 γκολ σε 120 ματς πριν τον αποκτήσει η Βέρντερ. «Δεν περίμενα να βάλω γκολ στην αρχή και το τέλος αυτού του ματς. Εδώ στο Καϊσερσλάουτερν είναι το σπίτι μου, η οικογενειά μου, απολαμβάνω πάντα το να έρχομαι».

Μαζί με τον Χούντελααρ, ο 32χρονος φορ της Μπάγερν Μονάχου πέρασε πρώτη θέση των σκόρερ των προκριματικών του Euro 2012 με 8 γκολ, όμως πλέον πάει και για πολύ μεγαλύτερα πράγματα. Επόμενος στόχος είναι να ξεπεράσει τον Γκερντ Μίλερ, κορυφαίο Γερμανό σκόρερ όλων των εποχών. Ο Κλόζε έχει 61 τέρματα σε 107 αγώνες, ενώ ο Μίλερ έχει 68 σε 62! «Είναι συνηθισμένο ο Μίρο να βάζει γκολ με την Εθνική, είμαι σίγουρος ότι θα σπάσει το ρεκόρ» ήταν τα λόγια του συμπάικτη του, Ντένις Αόγκο. Εκτός από την πρωτιά στα γκολ, ο Κλόζε μπορεί να έχει στο μυαλό του και την λίστα με τους πρώτους σε συμμετοχές, την οποία έχει ο Λόταρ Ματέους με 150. Ο «Μίρο» έχει 106 και είναι δύο πίσω από τον δεύτερο, Γιούργκεν Κλίνσμαν.
Keywords
Τυχαία Θέματα