Ευκαιρία για δοκιμές

Μετά την αγχωτική νίκη της Εθνικής Ομάδας επί της Μάλτας ο Φερνάντο Σάντος θα έχει την ευκαιρία στο αποψινό φιλικό με την Πολωνία (21:30, Mega) να κάνει δοκιμές.Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας μας αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς διεθνείς που δεν αγωνίστηκαν το Σάββατο στη Βαλέτα προκειμένου να τους τσεκάρει εν όψει της συνέχειας στα προκριματικά για το EURO EURO 2012.

Μια πιθανή ενδεκάδα της Εθνικής αποτελείται από
τους Τζόρβα, Τοροσίδη, Λαγό, Α. Παπαδόπουλο, Μόρα, Κατσουράνη, Καφέ, Φετφατζίδη, Καραγκούνη, Σαμαρά και Μήτρογλου. Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Χαλκιάς, Βύντρα, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Κονέ, Νίνης, Λυμπερόπουλος και Σαλπιγγίδης.

Από την άλλη πλευρά ο Φράντσιζεκ Σμούντα θα ξεκινήσει της Εθνική Πολωνίας με τους Σαντομιέρσκι, Πίστσεκ, Γκλοβάτσκι, Γιοντλοβιετς, Σάντλοκ, Μουράφσκι, Ντούντκα, Μπλαστσικόφσκι, Ομπράνιακ, Πέτσκο και Λεβαντόφσκι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πολωνία ευνοείται από την παράδοση καθώς σε 15 αγώνες που έχει δώσει με αντίπαλο την Ελλάδα συνολικά, μετράει 10 νίκες, μία ισοπαλία και 4 ήττες. Μάλιστα, οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις των δύο χωρών ήταν φιλικές και η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε και στις δύο.
Keywords
Τυχαία Θέματα