Φερέρα: «Ένιωθα άχρηστος...»

Ο Εμίλιο Φερέρα αποτελεί εδώ και κάποιες ημέρες παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού και με δηλώσεις του τόνισε ότι υποτίμησε την Football League και ότι ένιωθε... άχρηστος.Ο Βέλγος τεχνικός παραδέχθηκε ότι ο Πανθρακικός δεν ήταν ικανός να «χτυπήσει» μία από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ της ανόδου, ενώ στη συνέχεια γνωστοποίησε στη διοίκηση της ομάδας ότι δε θέλει να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα της Κομοτηνής. Έτσι, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους από
τώρα κοινή συναινέσει. Ο Φερέρα μίλησε στην εφημερίδα De Persgroep, τονίζοντας ότι υποτίμησε την κατηγορία και ότι ένιωθε... άχρηστος!

«Η διοίκηση μου ζήτησε να ξεκινήσω τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, όμως είχε πάρει ήδη την απόφασή μου να αποχωρήσω. Ένιωθα... άχρηστος. Πρέπει να παραδεχθώ ότι υποτίμησα την δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι μία κατηγορία με πολλές ιδιαιτερότητες. Τώρα, ψάχνω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Η Σαρλερουά; Όχι, δεν είναι μία από τις επιλογές», ήταν οι δηλώσεις του τέως τεχνικού του Πανθρακικού.
Keywords
Τυχαία Θέματα