Έπιασε... δουλειά ο νέος Πολ! (video)

18:51 7/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Οι διοργανωτές του Euro 2012 βρήκαν τον διάδοχο του Πολ, με το νέο χταπόδι να έχει αρχίσει ήδη τις… προπονήσεις αλλά και τις πετυχημένες προβλέψεις του καθώς έδειξε τον νικητή στο Μπαρτσελόνα-Σαχτάρ.
Η ιστορία με τα προγνωστικά του Πολ έδωσε άλλο χρώμα στο Μουντιάλ του 2010, σε σημείο που αρκετοί να ασχολούνται με το χταπόδι περισσότερο από ό,τι με το αγωνιστικό κομμάτι του τουρνουά. Οι διοργανωτές του Euro 2012
θέλουν να χρησιμοποιήσουν και αυτοί κάποιο χταπόδι, με τον Πάβλικ να είναι η ατραξιόν του μεγάλου ευρωπαϊκού ραντεβού.

Το όνομα του επιλέχτηκε με κριτήριο την σλαβική προέλευση του αντίστοιχου που είχε ο Πολ και ήδη το νέο χταπόδι έχει αρχίσει τις... προπονήσεις, προβλέποντας σωστά τον νικητή του Μπαρτσελόνα-Σαχτάρ! Ο Πάβλικ, που βρίσκεται σε ενυδρείο του Κιέβου, κατευθύνθηκε αρχικά προς τα μύδια που είχαν το όνομα της Σαχτάρ, όμως τελευταία στιγμή άλλαξε πλεύση και προτίμησε αυτά της Μπαρτσελόνα.

Οι Ουκρανοί απογοητεύτηκαν, όμως το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε τον Πάβλικ και έφερε τα χαμόγελα για την σωστή πρόβλεψη. Μάλιστα, οι διοργανωτές έβαλαν τηλεόραση μπροστά στο χταπόδι για να... εξοικειωθεί με το ποδόσφαιρο! «Βάλαμε μπροστά από το ενυδρείο μία τηλεόραση ώστε να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Ελπίζω να του αρέσει το ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του διευθυντή του ενυδρείου».
Keywords
Τυχαία Θέματα