Επανέρχεται ο Καμαρά

Ατομικό πρόγραμμα έκανε στην προπόνηση της Τρίτης στον Ατρόμητο ο Καμαρά, που θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς την Τετάρτη. Μοναδικός απών ήταν ο Ιτάνζ ενώ οι Σκόνδρας και Καραγκούνης έκαναν αποθεραπεία.Χωρίς σημαντικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τρίτης για την ομάδα του Περιστερίου, με τον Γιώργο Δώνη να έχει στη διάθεσή του τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του για το ματς της ερχόμενης Κυριακής στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Το «παρών» έδωσαν οι Σκόνδρας
και Καραγκούνης που επέστρεψαν από την Εθνική Ελπίδων (αγωνίστηκαν στη φιλική αναμέτρηση της Δευτέρας με το Βέλγιο) και ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Επιπλέον, ο τεχνικός της ομάδας μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Καμαρά, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά την Τετάρτη πρόκειται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Για την ακρίβεια ο Καμαρά είναι πλέον απύρετος και ακολούθησε πρόγραμμα με ελαφρύ τρέξιμο. Από την προπόνηση έλλειψε ο Σαρλ Ιτάνζ, που θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης από το Παρίσι για να επανέλθει στις υποχρεώσεις της ομάδας, καθώς μέχρι το πρωί της Τρίτης ήταν σε εκκρεμότητα ένα φιλικό της Εθνικής Καμερούν με τη Γκαμπόν.

Το «τελευταίο αντίο» στον Δημήτρη Νάστο

Η ΠΑΕ Ατρομήτος έδωσε το παρών στο τελευταίο αντίο του παλαίμαχου άσου της, Δημήτρη Νάστου. Η κηδεία του Νάστου έγινε την Τρίτη στην εκκλησία του Παλαιού Ταξιάρχη και η ταφή του στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου.

Την ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσώπησαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Γιώργος Χατζής, Βασίλης Μπέτσης, Βασίλης Καρακατσάνης και την δημοτική αρχή του Περιστερίου ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Δημήτρης Κελάφας. Στην κηδεία παρέστησαν και ο σύμβουλος της ΕΠΣΑ Σήφης Ξυπνητός, ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Ατρόμητου Σταύρος Κωνσταντινίδης και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Κωνσταντινίδης, οι παλαίμαχοι της ομάδας Νίκος Παντελίδης, Σταύρος και Κώστας Μισαηλίδης, Νίκος Τερζής, Σωτήρης Ζαρδαμόπουλος, Δημήτρης Σταυριανός, Τάκης Σάσσαλος, Γιώργος Τσώρος και ο προπονητής της ομάδας Κ-17 Σωτήρης Ρίζος.

Στο τελευταίο αντίο του Δημήτρη Νάστου παραβρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση των Fentagin και δεκάδες φίλαθλοι της ομάδας με... μπροστάρηδες του Αντώνης Ντούριο και Σπύρο Μαρκεζίνη. Στεφάνια κατέθεσαν η ΠΑΕ Ατρόμητος, οι παλαίμαχοι του Ατρόμητου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και ο Άγιος Ιερόθεος.
Keywords
Τυχαία Θέματα