Ειδική μνεία για Πάντελιτς στις ΗΠΑ

Η αμερικανική έκδοση του «Goal.com» αποθεώνει τον διεθνή Σέρβο επιθετικό του Ολυμπιακού Μάρκο Πάντελιτς για τα κατορθώματά του και το  καθοριστικό γκολ της Σερβίας που πέτυχε κόντρα στην Βόρεια Ιρλανδία.Τα κατορθώματα του Μάρκο Πάντελιτς με την φανέλα του Ολυμπιακού και την Εθνική Σερβίας δεν γινόταν να περάσουν απαρατήρητα ανά τον
κόσμο. Ο 33χρονος διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού με αφορμή το νικητήριο τέρμα  που πέτυχε στο 2-1 των γειτόνων επί της Βορείου Ιρλανδίας έγινε αντικείμενο ιδιαίτερης ανάλυσης από το αμερικανικό «Goal.Com» το οποίο αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την αξία του έμπειρου φορ.
Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: Σε μια αναμέτρηση χωρίς την παρουσία του κόσμου και τον αντίπαλο να έχει πάρει το προβάδισμα στο σκορ, έπρεπε να μιλήσει η εμπειρία. Η Σερβία είχε κολλήσει και τα κάστανα από τη φωτιά έβγαλε ένας παίκτης που δεν έχει βαρεθεί να δίνει λύσεις. Το έκανε σε 12 διαφορετικές ομάδες στην καριέρα του και τώρα, ως πρωταθλητής Ελλάδος με τον Ολυμπιακό, συνεχίζει να το κάνει και με την εθνική Σερβίας.  Ο Πάντελιτς σημείωσε ένα γκολ-κλειδί, δίνοντας το έναυσμα για την ολική ανατροπή των γηπεδούχων.
Keywords
Τυχαία Θέματα