Οι υποψήφιοι για αποχώρηση!

Σημαντικός είναι ο αριθμός των παικτών του Ολυμπιακού που είναι υποψήφιοι να δουν την... πόρτα της εξόδου για διαφορετικό λόγο ο καθένας. Το gazzetta.gr αναλύει.Ντένις Ρόμενταλ: Ο Δανός δεξιός χαφ ήρθε ως ένας παίκτης που θα μπορούσε να κάνει την διαφορά και δεν τα κατάφερε. Αντίθετα αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Στον Ολυμπιακό
δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι από την απόδοσή του και τα σενάρια είναι δύο: ή θα του ζητηθεί μείωση αποδοχών ή θα συζητηθεί το πως μπορεί να λυθεί το συμβόλαιό του.

Ντουντού: Δύο χρόνια τώρα βρίσκεται μονίμως σε πτωτική πορεία, αδικώντας πάνω απ' όλα τον εαυτό του αλλά και μην αναλογιζόμενος την ευθύνη που έχει, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Άλλοτε είναι τραυματίας, άλλοτε ντεφορμέ και άλλοτε δεν δουλεύει όπως πρέπει. Στον Πειραιά έχουν προβληματιστεί πολύ με την εν γένει κάκιστη εικόνα του και θα συζητήσουν μαζί του το τι μέλλει γενέσθαι. Και για τον Ντουντού ισχύει ότι και με τον Ρόμενταλ με την διαφορά πως εφόσον δεν μείνει ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να καρπωθεί ένα σημαντικό ποσό από την μεταγραφή του.

Μοϊσές Ουρτάδο: Αν και επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν δικαίωσε τον Ισπανό τεχνικό. Ο Ουρτάδο τραυματίστηκε αρκετές φορές. Γενικά αγωνίστηκε λίγο στον Ολυμπιακό και δεν προσέφερε τα αναμενόμενα όποτε το έκανε. Φυσικά και στο λιμάνι περίμεναν πολλά περισσότερα απ' αυτόν. Και με αυτόν αναμένεται να γίνει κουβέντα για το μέλλον του, καθώς αν και ήταν το μοναδικό αμυντικό χαφ στο ρόστερ του Ολυμπιακού στο τέλος κατέληξε να παίζει αμυντικό χαφ ο αμυντικός Μοντέστο...

Μάρκο Πάντελιτς: Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία διαφορετική περίπτωση. Ο Μάρκο Πάντελιτς και γκολ έβαλε και πάλεψε σκληρά και έδωσε αρκετές φορές στον Ολυμπιακό τις λύσεις που ήθελε. Στην περίπτωση που όμως έρθει μία καλή πρόταση ο Σέρβος λογικά θα πουληθεί.

Αντώνης Νικοπολίδης: Ο έμπειρος πορτιέρο σταματάει από την ενεργό δράση το καλοκαίρι. Ο Αντώνης Νικοπολίδης έφτασε στο τέλος μίας σπουδαίας καριέρας και θα αναλάβει κάποιο άλλο πόστο στον Ολυμπιακό.

Βασίλης Τοροσίδης: Ο Βασίλης Τοροσίδης αποτελεί αναμφίβολα ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ένα πολυεργαλείο που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις! Μέχρι και επιθετικός έχει παίξει! Πλην όμως εάν υπάρξει μία πολύ καλή πρόταση οι Πειραιώτες θα την σκεφτούν πολύ σοβαρά και μάλλον θα τον δώσουν, παρότι θα του έχει επεκταθεί το συμβόλαιο. Ας μην ξεχνάμε πως ο Γρηγόρης Γεωργάτος είχε φύγει το καλοκαίρι του 1999 για την Ίντερ και ενώ λίγο πριν είχε ανανεώσει την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, εξαιτίας της πολύ καλής προσφοράς που είχε δεχθεί η ΠΑΕ.

Ραούλ Μπράβο: Ο Ισπανός αποτελεί ένα ερωτηματικό. Ο ίδιος δείχνει διατεθειμένος να δεχθεί την μείωση αποδοχών που θα του προταθεί (σ.σ. τα λεφτά που παίρνει είναι δυσανάλογα της προσφοράς του), όμως δεν είναι βέβαιο ακόμα ότι ο Ολυμπιακός τον θέλει πραγματικά για του χρόνου. Στην δεδομένη χρονική στιγμή οι πιθανότητες παραμονής του είναι μοιρασμένες, αν και έκανε μία σχετικ
Keywords
Τυχαία Θέματα