Παρέμβαση εισαγγελέα για Κούγια

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Μανώλης Αντωνακάκης, ενημερώθηκε για όσα υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας για τους πέντε διαιτητές της Σούπερ Λίγκας και αναμένεται να ασκήσει πειθαρχική δίωξη.Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, υποστήριξε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι «ο Δαλούκας δεν λέει την αλήθεια και καλύπτει ανθρώπους». Επίσης, ισχυρίστηκε ότι όλα γίνονται για το στοίχημα, όπου μεταξύ άλλων είχε τονίσει: «Τα κουκούτσια στο στοίχημα είναι οι κάρτες , τα κόρνερ, οι αποβολές, τα πέναλτι, σε ποια στιγμή μπαίνουν τα γκολ
κ.λ.π. Γίνονται απίστευτοι συνδυασμοί και εκεί πέφτουν τα πολλά λεφτά».Αυτό που τράβηξε περισσότερο την προσοχή του κ. Αντωνακάκη είναι τα όσα είπε για τους πέντε διαιτητές της Σούπερ Λίγκα, όπου: «Το τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορούν να το ξεκαθαρίσουν ο Δαλούκας, ο Καλόπουλος, ο Κωνσταντινέας, ο Λαμπρόπουλος και ο Βοσκάκης. Άμα παρακολουθήσει κανείς την εξέλιξη αυτών των πέντε διαιτητών τα τελευταία χρόνια θα καταλάβει πολλά. Αν δει κανείς ποιος διαιτητής παίζει τα περισσότερα παιχνίδια και δει τι στοίχημα έγινε στα ματς αυτά, θα καταλάβει»

Έτσι λοιπόν, ο κ. Αντωνακάκης σκοπεύει να ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον πρόεδρο της Παναχαϊκής και να τον παραπέμψει στην πειθαρχική επιτροπή ώστε να αποδείξει τους ισχυρισμούς του.Μπορείτε να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη του Α. Κούγια ΕΔΩ.
Keywords
Τυχαία Θέματα