«Ευχαριστώ» από Εργοτέλη

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τόσο τους οπαδούς της ομάδας, όσο και τους χορηγούς που τον στηρίζουν οικονομικά εξέδωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης, με την ευκαιρία της κατάκτησης της 8ης θέσης, η οποία είναι η υψηλότερη στην ιστορία του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ακόμα μια αγωνιστική περίοδος με την ομάδα μας στη Super League ολοκληρώθηκε χθες επιτυχημένα. Στόχος μας από το ξεκίνημα της σεζόν ήταν να τερματίσει ο Εργοτέλης στην υψηλότερη θέση της ιστορίας του. Ο τερματισμός στην 8η θέση αποτελεί
τη δικαίωση των προσπαθειών όλων μας. Πιο ψηλά από ποτέ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ευχαριστεί ολόθερμα τους οπαδούς, τους φίλους της ομάδας και ειδικότερα τη λέσχη φίλων Εργοτέλη Daltons και τους Alternatives για την πολύτιμη στήριξη που προσέφεραν στην ομάδα μας και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη σεζόν με ακόμα υψηλότερους στόχους και ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους χορηγούς για την συνεισφορά τους στη φετινή προσπάθεια και προσβλέπει σε ακόμα εποικοδομητικότερη συνεργασία στο μέλλον».
Keywords
Τυχαία Θέματα