Δύσκολη πρόκριση για Όλυμπο, 2-1 τους Μικρασιάτες

01:11 7/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Έστω και αν χρειάστηκε να… ιδρώσει, ο Όλυμπος πήρε τελικά το αποτέλεσμα που ήθελε απέναντι στην ΑΕ Μικρασιατών, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στην εκπνοή της αναμέτρησης.Η (σαφώς ανώτερη αγωνιστικά) ομάδα του Γιάννη Γκαμπέτα επικράτησε με σκορ 2-1, στο παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου στην Α’ Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.Οι Κυπελλούχοι της ΕΠΣ Κέρκυρας προηγήθηκαν στο σκορ στο 24ο λεπτό με τέρμα του Βαγγέλη  Τσεβανέδη, ο
οποίος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-0. Όμως, στο 53’ ο Μπούρμπος ισοφάρισε σε 1-1 για τους Κυπελλούχους της ΕΠΣ Ηπείρου, κάνοντας προσποίηση και στέλνοντας με σουτ τη μπάλα στο «παραθυράκι», περνώντας την πάνω από τον Αρσένη Αβραμιώτη που έκανε λίγα μέτρα έξοδο για να του κλείσει το οπτικό πεδίο. Τη νίκη στον Όλυμπο χάρισε στο 89΄ ο Ντένις Μπεκίρι με κεφαλιά, που «κρέμασε» τον τερματοφύλακα Χρυσοστόμου (ο οποίος αδράνησε και δεν έκανε έξοδο), έπειτα από σέντρα του νεαρού Λευτέρη Παππά.Η κερκυραϊκή ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο είχε και δύο κάθετα δοκάρια με τον Ντένις Μπεκίρι.Η αναμέτρηση διεξήχθη σήμερα Τετάρτη στο γήπεδο του Ολύμπου, με διαιτητή τον Παπαγεωργίου από τον Σύνδεσμο Άρτας.Οι συνθέσεις των ομάδων:ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Αβραμιώτης, Γκολόσης, Κλίντσης (55' Φούκης), Βασιλάκης, Λ. Παππάς, Μπράτος (75' Πάγκαλης), Μπεκίρι, Κονόμης, Τσεβανέδης, Τ. Παππάς, Λουκούμης.
ΑΕ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Χρυσοστόμου, Μωραϊτης, Κουκουτσάκης, Αξιουργός, Λιαπάκης, Ξανθάκης, Μπούρμπος, Ντάτης, Δερμιτζόγλου, Μπάφας, Σαββίδης.* Ο Όλυμπος περνάει στη 2η αγωνιστική, εκεί όπου δεν θα αγωνισυεί και θα προκριθεί απευθείας στην 3η αγωνιστική, δηλαδή στον Τελικό του 3ου Ομίλου.* Το ‘χει… η μοίρα τους! Οι Μικρασιάτες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποκλείονται από κερκυραϊκή ομάδα της Δ’ Εθνικής, μόλις στην 1η αγωνιστική της διοργάνωσης. Πέρσι είχαν ηττηθεί από τη Βολίδα, με σκορ 4-0, σε παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στο γήπεδο των Καστελλάνων Μέσης, πριν από ακριβώς ένα χρόνο (Τετάρτη 7 Απριλίου 2010). 
Keywords
Τυχαία Θέματα