"Δικός μας ο Σαλπιγγίδης"

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου και με μαρτυρίες ομογενών που βρίσκονται στο Ανόβερο, αναφέρουν πως, θα συνεχίσει την καριέρα στην Μπουντεσλίγκα.   Μαντήλι για δεύτερη φορά στη Τούμπα φαίνεται να κουνάει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο επιθετικός του Δικεφάλου σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου μετακομίζει στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στο Ανόβερο. Μάλιστα λένε πως είναι τελειωμένη υπόθεση η μεταγραφή του διεθνή επιθετικού. Η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Μπουντεσλίγκα, το Ανόβερο σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γερμανία
σκοπεύει να καταθέσει πρόταση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για να προσθέσει στο ρόστερ του τον Σάλπι. Αν κάτι τέτοιο ισχύει θα φανεί τις προσεχείς ημέρες με την κατάθεση της πρότασης τόσο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η διοίκηση Ζαγοράκη τηρεί σιγή ιχθύος, ενώ δεν είναι και λίγη αυτοί που δηλώνουν άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα.
Αυτοί όμως που περιμένουν πως και πως την εξέλιξη της υπόθεσης είναι οι ομογενείς της Γερμανίας, οι οποίοι ανυπομονούν να δουν έναν ακόμη σπουδαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στην χώρα στην οποία ζούνε.
Keywords
Τυχαία Θέματα