Δεν κάνει έφεση η Sauber

Η Sauber δεν σκοπεύει να καταθέσει έφεση για τον μηδενισμό της, καθώς παραδέχτηκε το λάθος της, όπως παραδέχτηκε ο τεχνικός διευθυντής της ελβετικής ομάδας, Τζέιμς Κι.
Την έβδομη και όγδοη θέση, αντίστοιχα, κατέκτησαν οι δυο Sauber στο εναρκτήριο Γκραν Πρι της σεζόν στην Αυστραλία, όμως έπειτα από τεχνικό έλεγχο μηδενίστηκαν. Γι’ αυτό στην ελβετική ομάδα ερεύνησαν το θέμα, παραδέχτηκαν το λάθος τους και αποφάσισαν να μην κάνουν έφεση, όπως παραδέχτηκε
ο Τζέιμς Κι.

«Δεν μας πρόσφερε κανένα πλεονέκτημα, αλλά είναι γεγονός πως υπήρχε μια απόκλιση από τον κανονισμό. Ανακαλύψαμε πως υπάρχει ένα λάθος και είμαστε έτοιμοι να το διορθώσουμε, ώστε να βεβαιωθούμε πως τίποτα παρόμοιο δεν θα συμβεί στο μέλλον», ήταν τα λόγια του αγωνιστικού διευθυντή της Sauber. Τέλος, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Πίτερ Ζάουμπερ εμφανίστηκε αισιόδοξος.

«Και ο Σέρχιο και ο Καμούι είχαν φοβερή απόδοση την Κυριακή. Δεν είχαν πλεονέκτημα από τις αεροτομές, πάλεψαν για τις θέσεις τους. Δεν υπάρχει τίποτα απογοητευτικό, δείξαμε ότι έχουμε γρήγορο μονοθέσιο και δύο πολύ ταλαντούχους πιλότους. Αυτό με κάνει αισιόδοξο για αυτή τη σεζόν».
Keywords
Τυχαία Θέματα