Χαρούμενος Ντούντα, θέλει Μάντσεστερ

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με τον Άρη και ιδιαίτερα με το πρώτο ημίχρονο και έπειτα τάχθηκε στο πλευρό της… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη πως «κερδίσαμε δίκαια και πιο εύκολα από ότι περιμέναμε. Ο Άρης είναι ιστορική ομάδα και έχει πολλούς καινούργιους παίκτες. Είχε την απώλεια των Σλούκα, Ταπούτου που δεν έπαιξαν. Το παιχνίδι ήταν ένα ημίχρονο. Ξέρω ότι είχαμε πολλά εύκολα καλάθια στο πρώτο και 15
ασίστ.

Η ομάδα με όλες τις διακοπές που είχαμε η ομάδα βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και πρέπει να προσέχουμε λεπτομέρειες. Δεν έπρεπε να φάμε 15 πόντους από επιθετικά ριμπάουντ. Ο Μπουρούσης είναι σε καλή κατάσταση και θα περίμενα να αντιδράσει καλύτερα σε αυτόν τον τομέα. Είμαι σίγουρος ότι στη Θεσσαλονίκη μας περιμένει διαφορετικό ματς. Κάθε δυο μέρες έχουμε ματς, άρα έχουμε παιχνίδι, ανάλυση και ταξίδι. Θα είμαστε έτοιμοι και στο δεύτερο αγώνα».

Για την αντίδραση της ομάδας μετά από το Κύπελλο και την αντίστοιχη αντίδραση που είχε ακολουθήσει μετά από προηγούμενες μεγάλες νίκες σχολίασε πως «δεν ήταν ίδιες ομάδες αντίπαλοι μας. Παίξαμε χωρίς τον Τεόντοσιτς σε όλο το πρωτάθλημα, αλλά σήμερα είχε 15 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. Μιλάμε για την ομαδικότητα. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση».

Όταν ερωτήθηκε ο «Ντούντα» για την κατάσταση τραυματισμού του Σπανούλη απάντησε πως «στον τελικό ήθελε να παίξει. Πιστεύω ότι στην αρχή σήμερα μπήκε δύσκολα στο ρυθμό. Τα ματς με τον Αρη θα τον βοηθήσουν. Βλέπουμε μόνο το δεύτερο ματς στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι σωστό να μιλάμε για τους τελικούς».

Οπαδός της… Μάντσεστερ

Στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου του αγώνα με τον Άρη ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε στην κρατική τηλεόραση για τον τελικό του Champions League και δήλωσε πως «είμαι οπαδός της Μάντσεστερ από μικρό παιδί. Θυμάμαι ότι όταν έμαθα για το αεροπλάνο είχα στεναχωρηθεί. Τότε ήταν τα μωρά του Μπάσμπι και τώρα είναι η ομάδα του Άλεξ. Στον τελικό θα βρεθούν οι δυο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Κέσελ: «Σημαντικό μετά το Κύπελλο»

Ο Μάρκο Κέσελ δήλωσε για το ματς με τους «κιτρίνους» πως «κάναμε την πρώτη νίκη στα ημιτελικά. Είναι πολύ σημαντική μετά το Κύπελλο. Δεν έχουμε πολύ χρόνο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στο δεύτερο ματς κάνοντας το 2-0».
Keywords
Τυχαία Θέματα