Συνέχεια στον Άλιμο

Η Εθνική πόλο γυναικών συνεχίζει στην «έδρα» της τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του World League, η Β’ φάση του οποίου θα διεξαχθεί στο Άλιμο το προσεχές τριήμερο. Έχοντας ξεπεράσει την… κρυάδα από τις εμφανίσεις στη Βαρκελώνη, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καλείται από εδώ και στο εξής να δείξει το καλό του πρόσωπο, εν όψει και του μεγάλου στόχου του, το Παγκόσμιο της Σανγκάης σε λίγους μήνες.

Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση θα αντιμετωπίσουν εκ
νέου την Ουγγαρία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ισπανία, στοχεύοντας στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου που θα τις στείλουν στην τελική φάση της διοργάνωσης, στο Τιαντζίν της Κίνας το διάστημα 14 με 19 Ιουνίου.

«Έχουμε δημιουργήσει προσδοκίες και πρέπει να αποδείξουμε ότι δίκαια συγκαταλεγόμαστε στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Φέτος μπήκαμε απότομα στις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας. Χωρίς ξεκούραση, χωρίς προετοιμασία, χωρίς να έχουμε συνέλθει ψυχολογικά από την ένταση των τελικών. Όλα αυτά έπαιξαν ρόλο στη Βαρκελώνη», σχολίασε αρχικά η Σταυρούλα Αντωνάκου, η οποία όμως δήλωσε αισιόδοξη για την πορεία της ελληνικής ομάδας.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ξεκουραστεί και είναι δύσκολο όταν δεν έχεις προλάβει να αδειάσεις ψυχολογικά, να ξεκινήσεις αμέσως ένα σημαντικό κεφαλαίο, όπως είναι η εθνική. Αυτές τις μέρες δουλέψαμε παραπάνω, πήραμε και κάποιες ανάσες και στόχος μας είναι η πρόκριση. Μεγάλο στόχο της χρονιάς, πάντως, αποτελεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σανγκάης», συμπλήρωσε.

Εκτός του ομίλου της Εθνικής, αυτές τις ημέρες διεξάγεται στις Συρακούσες και ο 2ος προκριματικός όμιλος της Ευρώπης, όπου συμμετέχουν η Ιταλία, η Ρωσία και η Γερμανία, με τις δύο πρώτες να προκρίνονται στα τελικά.

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 20/5   
19:00 Ισπανία-Μ.Βρετανία   
20:30 ΕΛΛΑΔΑ-Ουγγαρία   

Σάββατο 21/5   
19:00 Ουγγαρία-Ισπανία   
20:30 ΕΛΛΑΔΑ-Μ.Βρετανία   

Κυριακή 22/5   
09:00 Μ.Βρετανία-Ουγγαρία   
10:30 ΕΛΛΑΔΑ-Ισπανία   

Η Βαθμολογία (Σε 3 αγώνες)   
1. Ισπανία (40-31) 6   
2. Ουγγαρία (38-37) 5   
3. ΕΛΛΑΔΑ (32-33) 4   
4. Μ.Βρετανία (30-39) 3
 
Keywords
Τυχαία Θέματα