Μπάντοβιτς: «Αξίζαμε να παραμείνουμε»

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς τόνισε μετά τη νίκη της Κέρκυρας επί του Εργοτέλη ότι η ομάδα του άξιζε να μείνει στη Σούπερ Λιγκ, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους παίκτες του, τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας.«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη που πέτυχαν στον αγώνα με τον Εργοτέλη, η οποία είχε ως συνέπεια να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία. Πιστεύω ότι το αξίζαμε και, παρότι ήρθε με αγχωτικό τρόπο στο τέλος λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων που είχαμε, πιστεύω ότι δίκαια παραμείναμε στην Σούπερ Λίγκα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του τεχνικού των Φαιάκων.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε
στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. «Όσον αφορά τον αγώνα στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι, προηγηθήκαμε στο σκορ ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ακόμη ένα γκολ. Στο δεύτερο μέρος ο Εργοτέλης στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε και προϋποθέσεις για να ισοφαρίσει», σχολίασε.

Τέλος, ευχαρίστησε τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη στο πρόσωπό του. «Θέλω όμως να ευχαριστήσω τον κόσμο της Κέρκυρας για τη σπουδαία συμπαράστασή του. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας και τον κ. Λυράκη που μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω με την ομάδα της Κέρκυρας», τόνισε.
Keywords
Τυχαία Θέματα