Μαντζουράκης: «Είχαμε ζήλο»

Ο Γιάννης Μαντζουράκης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι η Καβάλα είχε ιδιαίτερο ζήλο στο δεύτερο ημίχρονο και πως άξιζε τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στα νεκρά διαστήματα των «αργοναυτών».
Η Καβάλα βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά ανέβηκε και δημιούργησε αρκετές φάσεις για την ισοφάριση. Την πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο και έκτοτε είχε μια-δυο καλές φάσεις μέχρι το τέλος του αγώνα. Αυτό οφείλεται
στην έλλειψη δυνάμεων, σύμφωνα με τον Γιάννη Μαντζουράκη.

Ο τεχνικός του μακεδονικού συλλόγου τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι παίκτες του είχαν ιδιαίτερο ζήλο στο δεύτερο ημίχρονο και πως άξιζαν τη νίκη, με βάση τις ευκαιρίες που είχαν. «Έγινε ένα καλό παιχνίδι για την εποχή. Μία απροσεξία στην αρχή του αγώνα μας έφερε πίσω στο σκορ και για 20 λεπτά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας.

Στην συνέχεια βγάλαμε φάσεις και σε αγωνιστικό επίπεδο κλείσαμε καλά το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος δείξαμε ιδιαίτερο ζήλο, δημιουργήσαμε φάσεις, ισοφαρίσαμε και αξίζαμε τη νίκη. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μερικά νεκρά διαστήματα και αυτά είναι θέμα δυνάμεων», ανέφερε ο Μαντζουράκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα