Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο

16:42 4/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η αποστολή του Ηρακλή επέστρεψε σήμερα το πρωί(4/4) στην Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια με εντολή Παράσχου οδηγήθηκαν στην Μίκρα για προπόνηση. Χωρίς Μάρα και Παπαστεριανό θα παραταχθεί ο γηραιός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.Σήμερα (4/4) το πρωί έφτασε από το Ηράκλειο στη Θεσσαλονίκη
η αποστολή της ομάδας και ακολούθησε χαλαρή προπόνηση στην Μίκρα. Βεβαίως, ακολουθήθηκε πρόγραμμα αποκατάστασης, για όσους αγωνίστηκαν και πιο έντονο για τους υπολοίπους.Ο Μονσέφ Ζερκά πέρασε σε φάση φυσικοθεραπείας για το βαρύ διάστρεμμα ποδοκνημικής, που υπέστη, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και από το αποτέλεσμα της εξέτασης θα εξαρτηθεί το αν θα προλάβει να αγωνιστεί μέχρι τη λήξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος επανήλθε, μετά την άδειά του, στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν είναι έτοιμος για να αρχίσει ατομική προπόνηση. Και για τον ίδιο, η εξέλιξη της αποθεραπείας του θα αποδείξει το αν θα προλάβει να είναι έτοιμος πριν τη λήξη της περιόδου.
Αντιθέτως, καλύτερα αισθάνεται ο Καρίμ Σολτάνι, με τις ενοχλήσεις από το τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο να έχουν υποχωρήσει σημαντικά. Υπεβλήθη σε θεραπεία και μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν μπορεί να επανέλθει. Πέρα από τις ενδεχόμενες απουσίες από τραυματισμούς, ο Γιώργος Παράσχος γνωρίζει ότι δεν θα έχει δύο τιμωρημένους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Μπογκντάν Μάρα, ο οποίος έχει δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τον Μανώλη Παπαστεριανό, ο οποίος αποβλήθηκε στο Παγκρήτιο (δύο κίτρινες).Στα θετικά συγκαταλέγονται η μαζική επιστροφή πρώην τιμωρημένων, δηλαδή των Ντάνι, Γιάκομπ, Γκαρσία και Αραμπατζή.Σύσκεψη για τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης ΗρακλήςΠΑΟΚ  θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 05/04, στις 11:00, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Διαδικαστικό χαρακτήρα, θα έχει η σύσκεψη καθώς δεν θα παραχωρηθούν εισιτήρια στην φιλοξενούμενη πλευρά.
Keywords
Τυχαία Θέματα