Μπάντοβιτς: «Δικαιούμαστε να μείνουμε»

16:07 4/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς πιστεύει πως η Κέρκυρα, με την πορεία της, δικαιούται να μείνει στη Σούπερ Λιγκ, όπως δήλωσε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό, όπου παραδέχτηκε πως υπάρχει μεγάλη πίεση.
Αναλυτικά, ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στον Sentra FM 103,3:

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Χθες ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος. Πάντα σαν προπονητής εγώ παίρνω την
πρώτη ευθύνη. Σίγουρα όταν φτάνεις στο τέλος υπάρχει μεγάλη πίεση. Στο χθεσινό παιχνίδι δεν είχαμε καλή εικόνα. Παρόλο που είχαμε κάποιες καλές στιγμές, όπως είπα ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος.

Όταν παίζεις στο γήπεδό σου ένα παιχνίδι που είναι τελικός πρέπει αυτά τα παιχνίδια να τα παίρνεις. Πιστεύω ότι θα μιλήσουμε με τα παιδιά και θα βρούμε τη λύση. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε για τα καλά στο παιχνίδι. Όταν μπήκε και το δεύτερο γκολ δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Σε αυτά τα παιχνίδια μετράνε οι μικρές λεπτομέρειες».

Για τη συνέχεια: «Όπως έγιναν τα πράγματα δεν βλέπω τις άλλες ομάδες. Πρέπει να κάνουμε κάτι εμείς και στα επόμενα παιχνίδια που παίζουμε στην έδρα μας. Να κάνουμε καλύτερη διαχείριση του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι τα παιδιά φτάσανε την ομάδα εκεί που τη φτάσανε, θεωρώ ότι με την πορεία που κάναμε δικαιούμαστε να μείνουμε στην κατηγορία. Μένουν δύο παιχνίδια θα δούμε, ας κερδίσουμε και μετά θα δούμε».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι από τα τελευταία χρόνια είναι ένα από τα πιο ωραία πρωταθλήματα. Έχει πολύ ανταγωνισμό. Βλέπετε και για τα πλέι οφ πάει μέχρι το τέλος».
Keywords
Τυχαία Θέματα