Απάντηση ή στέψη;

09:15 1/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον τρίτο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1 (10.00μ.μ, ΝΕΤ), με τους «ερυθρόλευκους» να καλούνται να παραμείνουν «ζωντανοί» στην «μάχη» για τον τίτλο και τους «πράσινους» να ευελπιστούν ότι θα στεφθούν... πρωταθλητές στο ΣΕΦ.
  Αγώνας χωρίς... αύριο είναι ο αποψινός για τους Πειραιώτες, καθώς καλούνται να φτάσουν στην παρθενική τους νίκη στην σειρά και εν συνεχεία να παλέψουν για την... ολική ανατροπή. Η τελευταία
προπόνηση των κυπελλούχων Ελλάδος διεξήχθη παρουσία του εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Γιώργου Αγγελόπουλου. Νωρίτερα (σ.σ μεσημέρι) τα αφεντικά του Ολυμπιακού (σ.σ Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος) επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΕΟΚ, καθώς θέλησαν να εκφράσουν στον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Γιώργο Βασιλακόπουλο, τη δυσαρέσκειά τους για την διαιτησία των δύο πρώτων τελικών.

Στον αντίποδα, οι «πράσινοι» έχουν την ευκαιρία να... τελειώσουν την σειρά στο ΣΕΦ, αφού έχουν ήδη κάνει το 2-0 και πλέον βρίσκονται μία «ανάσα» από την κατάκτηση του ένατου διαδοχικού πρωταθλήματος.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κάλεσε τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι σαν να είναι το... τελευταίο. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης μπορεί υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ρομέιν Σάτο (σ.σ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα), ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Στράτου Περπέρογλου.

Οι κ.κ. Γκόντας, Κορομηλάς και Αφεντουλίδης θα είναι οι διαιτητές του αποψινού αγώνα των «αιωνίων».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα