Xρήματα στον Πανιώνιο

Ο Γεράσιμος Βεντούρης μίλησε για τους κύπριους επενδυτές που ενδιαφέρονται για τον Πανιώνιο και τους χαρακτήρισε βαριά ονόματα με σοβαρές προθέσεις που θα αφήσουν τα θέματα της ομάδας πάνω του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Sportday»:
«Οι σκέψεις τους και οι προθέσεις τους είναι σοβαρές. Δεν θέλουν να βγουν μπροστά στα θέματα που αφορούν την ομάδα και επιθυμία τους είναι να τα χειρίζομαι εγώ με τον προπονητή».
Γιατί δεν δημοσιοποιούνται τα ονόματα τους:
«Έχουμε δώσει τον λόγο μας να μη βγουν στην παρούσα φάση προς τα έξω. Δεν έχουν ανάγκη τη δημοσιότητα».
Για
τα χρήματα που είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν:
«Εκτιμώ ότι δέκα με δεκαπέντε εκατομμύρια ευρώ θα τα βάλουν μέσα στην επόμενη πενταετία».
Για το αν θα γίνει Γ.Σ.:
«Δεν είναι απαραίτητο να διεξαχθεί γενική συνέλευση. Η απόφαση μπορεί να παρθεί τυπικά από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη. Για να κάναμε γενική συνέλευση ίσως θα ήταν προτιμότερο αν υπήρχαν δυο με τρεις προσφορές για να εξετάσουμε. Ωστόσο, θα δούμε τις επόμενες μέρες πως θα κινηθούμε».
Για το αν έχει εμπλακεί και έλληνας επιχειρηματίας:
«Είναι αλήθεια ότι είχαμε ξεκινήσει επαφές με γνωστό έλληνα επιχειρηματία. Ωστόσο στην πορεία προέκυψε ότι είναι συνέταιρος του κυπριακού ομίλου. Και για αυτόν δεν πρόκειται να πω ποιος είναι. Έχω δεσμευτεί. Ο όμιλος έχει σοβαρές προθέσεις και για αυτό είμαι αισιόδοξος για την ευτυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων. Έχει επενδύσεις στην Κύπρο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει βαριά ονόματα, όπως είναι και αυτό του έλληνα επιχειρηματία. Οι άνθρωποι δεν είναι κομπάρσοι».
Για το πότε θα ξεκαθαρίσει:
«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή αρχές της επόμενης θα ξέρουμε που βρισκόμαστε. Με όσους μιλάμε δεν πιστεύουν ότι η ΠΑΕ Πανιώνιος είναι εντάξει στις οικονομικές υποχρεώσεις της. Πιθανότατα από την Πέμπτη και μετά να έρθουν ορκωτοί λογιστές για να ελέγξουν τα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου. Ήδη ζητήθηκαν και δόθηκαν οι πρώτες εγγυήσεις».

 
Keywords
Τυχαία Θέματα