MATA HARI

Στο επετειακό πασχαλινό τεύχος του περιοδικού Max Power η Έλενα Φάκου γίνεται για δεύτερη φορά εξώφυλλο. Πέρυσι, καταφέραμε να γδύσουμε την πιο έξυπνη ξανθιά του Mega Channel που σάρωσε τα επεισόδια φεύγοντας με κέρδη άνω των 10 χιλιάδων ευρώ (επιπλέον του συμβολαίου της). Ήταν η πρώτη φορά, ύστερα από δέκα χρόνια παρουσίας της στο modeling, που φωτογραφήθηκε γυμνή.
Φέτος θέλουμε και πάλι να κάνουμε Ανάσταση μαζί της, ως gazzella πλέον αυτό το μυστήριο κορίτσι με τα πολλά ονόματα κατά καιρούς και την avant garde προσωπικότητά του. Ποια άλλη θα μπορούσε άλλωστε να ενσαρκώσει καλύτερα τη χορεύτρια-κατάσκοπο Μάτα Χάρι που έδρασε στο Παρίσι στις αρχές του 20ού αιώνα για λογαριασμό των Γερμανών με όπλο της τον έρωτα, αλλά εκτελέστηκε από 12μελές εκτελεστικό απόσπασμα; Aς φύγουμε από το 1917 κι ας έρθουμε στο 2010….
Στο gazzetta.gr έχεις τη δική σου στήλη και είναι και από τις δυνατότερες σε επισκεψιμότητα της χώρας. Πώς έκατσε η φάση; Απλά. Είχα ένα φίλο μου που δούλευε εκεί, του πρότεινα να στείλω ένα κείμενό μου στο διευθυντή του, το έστειλα, το διάβασε, του έκανα και με προσέλαβε.

Ποιο άρθρο σου ξεχωρίζεις; Τα άρθρα που ξεχώρισα και σύντομα θα τα εκδόσω σε βιβλίο σαν συλλογή. Ποια σχόλιο θα σου μείνει αξέχαστο; Όταν έκανα τη φωτογράφηση και το άρθρο για την εγκαταλειμμένη βίλα του Αλέξανδρου Ιόλα, ενός Έλληνα θρύλου, ανάμεσα στα ερείπια που έχουν απομεινει από τη λεηλασία της, κάποιος έγραψε:
: « ΡΕ ΣΥ ΦΑΚΟΥ…ΠΟΙΕΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ @@ ΜΑΝΤΟΛΕΣ….Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ…ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΕΜΕΙΣ»…
Γέλασα κι ας μην ήταν φιλόμουσος ο αναγνώστης. Τελικά τι είσαι: Μοντέλο ή  δημοσιογράφος? Πάνω απ’όλα Γυναίκα.


Η συνέχεια στο Max Power Aπριλίου…
Keywords
Τυχαία Θέματα