Live το ερυθρόλευκο γλέντι! (video+pics)

Δείτε ζωντανά το ερυθρόλευκο πάρτι των πρωταθλητών αποκλειστικά στο gazzetta.gr που σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό το ξέφρενο γλέντι από τον Βασίλη Καρρά, καθώς ΜΟΝΟ ΤΟ Gazzetta.gr βρέθηκε στο πάρτι του Ολυμπιακού!Το πάρτι των πρωταθλητών Ελλάδας άρχισε περίπου στη μία μετά τα μεσάνυχτα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Βασίλης Καρράς.

Το μαγαζί άρχισε να γεμίζει με
γοργούς ρυθμούς από τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, τους ανθρώπους της διοίκησης και τον κόσμο που έχει καλέσει ο επίσημος Ολυμπιακός.
Αξίζει να τονιστεί ότι το πάρτι ήταν prive και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε κλείσει όλο το μαγαζί, όπου υπήρχε αυστηρή λίστα εισόδου με ονομαστικές προσκλήσεις και έτσι ήταν αδύνατο να εισχωρήσει στον χώρο κάποιος που δεν ήταν καλεσμένος.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι από τους πρώτους που κάνει την εμφάνισή του στις 01:19, ιδιαίτερα επίσημος, φορώντας κοστούμι, και φυσικά συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Βάσω Στασινού. Με την είσοδό του στο χώρο γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που βρισκόταν ήδη στο κέντρο. Όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκροτούσαν τον αρχηγό του Ολυμπιακού που σήμερα κρέμασε τα γάντια του...

Λίγα λεπτά μετά μπήκε στο κέντρο ο Τάκης Τσουκαλάς κρατώντας αγκαλιά το κύπελλο!

Πέντε λεπτά αργότερα πέρασε την πόρτα της εισόδου ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με τον Μαθία - τον νέο τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού - και κάθισαν στα... πριβέ, αφήνοντας τα τραπέζια της πίστας για τους πρωταγωνιστές, τους παίκτες της ομάδας.

Στις 01:48 έκανε την εμφάνισή της στην πίστα η Έλλη Κοκκίνου και γνώρισε και εκείνη (όχι μόνο λόγω ονόματος) την αποθέωση.

Ο κόσμος φώναζε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενώ μερίδα των φίλων της ομάδας θυμήθηκε τον «αιώνιο» φωνάζοντας συνθήματα... όχι πολύ κολακευτικά.

Πάρντο και Μιραλάς κάθισαν μαζί πρώτο τραπέζι πίστα, ενώ μέχρι εκείνη την ώρα είχαν πλέον έρθει σχεδόν όλοι οι ερυθρόλευκοι παίκτες, με τον Πάντελιτς να δείχνει ο πιο... κομψός .

Στο τραπέζι του Μαρινάκη κάθεται και ο γνωστός σε όλους μάνατζερ (όχι ποδοσφαιριστών φυσικά) Ηλίας Ψινάκης, αλλά μεταξύ άλλων βρίσκεται και ο Μανώλης Κονταρός

Σε διπλανό τραπέζι από του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στα πριβέ του νυχτερινού κέντρου, κάθισε ο Σωκράτης Κομινάκης με την παρέα του.

Ριέρα και Μοντέστο έφτασαν μαζί και όπως πανηγύριζαν μαζί στη φιέστα έτσι συνέχισαν και στο γλέντι. Κάπου εκεί ο κόσμος άρχισε να φωνάζει το γνωστό πλέον «Το λιμάνι είναι βαθύ».

Μώραλης, Νινιάδης και Μητρόπουλος κάθισαν μαζί στο τραπέζι της διοίκησης. Ενώ κάπου εκεί έφτασε και από τους τελευταίους ο Ράφικ Τζιμπούρ.

Σε τρελά κέφια όλο το βράδυ ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος αποχαιρέτησε την ενεργό δράση με το γλέντι της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ξαφνικά ξέσπασε ανελέητος λουλουδοπόλεμος μεταξύ των δύο τραπεζιών των ποδοσφαιριστών.

Εν συνεχεία, γύρω στις 02:20 έφτασε η μεγάλη στιγμή που όλοι περίμεναν... βγαίνει ο Βασίλης Καρ
Keywords
Τυχαία Θέματα