Live η συνέντευξη για τον Παναθηναϊκό

Το gazzetta.gr βρίσκεται σε κεντρικό ξενοδοχείο για να σας μεταφέρει Live την συνέντευξη της Αννας Βίσση για τη συναυλία υπέρ της οικονομικής ενίσχυσης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Η Αννα Βίσση θα τραγουδήσει την Παρασκευή στο κλειστό του ΟΑΚΑ
μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνης και την Βέρα Μπούφη. Ολα τα χρήματα θα διατεθούν στην οικονομική ενίσχυση των πράσινων τμημάτων.

Παρακολουθήστε Live την συνέντευξη...
15:08 Ηδη στην αίθουσα βρίσκεται σχεδόν όλη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού (Μυλωνά, Χατζηνικολάου, Μαχόν, Χριστοδούλου, Καρπουζά, Μαλουσάρη).
Στο πάνελ εκτός από την Βίσση θα είναι ο πρέοδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Ρισβάς και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
15:10 Μόλις έφτασε η εκθαμβωτική Αννα Βίσση στο ξενοδοχεία τραβώντας όλα τα φλας πάνω της. Εκτός από αθλητικά ΜΜΕ βρίσκονται και όλα τα καλλιτεχνικά.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως είναι λογικό, δεν μπορεί να δώσει το παρών καθώς οι πράσινοι αγωνίζονται με τον Ικαρο Καλλιθέας στις 17:00. Πάντως, θα παιχτεί τηλεοπτικό μληνυμα του Ζοτς που θα καλεί άπαντες να βρεθούν στη συναυλία του ΟΑΚΑ.
Πλην, της Άννας Βίσση, θα μιλήσουν ο πρόεδρος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Πράξις Αντύπας Τζανέτος, η Ξανθή Μιλωνά από το βόλεϊ, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Νικόλαος Ρισβάς, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Δημήτρης Βάφης.
Keywords
Τυχαία Θέματα