Iσπανικό ανέκδοτο για Ολυμπιακό!

Ισπανικό δημοσίευμα με τίτλο «ο Ολυμπιακός βγάζει στην αγορά Τεόντοσιτς, Σπανούλη και Μπουρούση» γράφει ευφάνταστα σενάρια για το μέλλον των τριών παικτών των Πειραιωτών. Το ισπανικό site tubakset.com με αφορμή την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και την αύξηση της φορολογίας (που παρεμπιπτόντως έχει αλλάξει από πέρυσι) στα συμβόλαια των παικτών που έχουν λαμβάνειν πάνω από 100.000 ευρώ, πλάθει
σενάρια φυγής τριών παικτών του Ολυμπιακού που έχουν συμβόλαια σε ισχύ και μετά το φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ισπανοί, ο Ολυμπιακός πρότεινε στον Σπανούλη μείωση αποδοχών 24% για να καλυφθεί η «ζημιά» από την εφορία και αυτός αρνήθηκε. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά και λησμόνησαν να αναφέρουν στο άρθρο τους είναι ότι το συμβόλαιο του «Kill-Bill» έχει υπογραφεί με τη νέα φορολογία. Όπως αναφέρουν μάλιστα, αν δεν δεχτεί ο Σπανούλης τη μείωση, θα φύγει από τον Ολυμπιακό.

Έπειτα, αναφέρεται η περίπτωση του Μίλος Τεόντοσιτς που σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει ρήτρα αποδέσμευσης 1,5 εκατομμύριο. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει! Για να φύγει ο Σέρβος γκαρντ πριν από το καλοκαίρι του 2012 που λήγει το συμβόλαιό του, πρέπει να του προσφέρει μια ομάδα συμβόλαιο που δεν θα μπορεί να «ισοφαρίσει» ο Ολυμπιακός….

Τέλος, το δημοσίευμα συνεχίζει εμπλέκοντας τον Γιάννη Μπουρούση στα μεταγραφικά σενάρια λέγοντας ότι είναι και αυτός στη… μεταγραφική λίστα, αλλά το ενδιαφέρον(;) των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ μπορεί να λύσει το πρόβλημα που δημιουργεί η αμοιβή του ύψους 1,67 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.
Keywords
Τυχαία Θέματα