Crysis 2 &Call of Duty updates

Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο δύο μεγάλων FPS. Call of Duty: Modern Warfare 3
Η Activison θα ανακοινώσει στην E3 τα σχέδιά της για το φετινό Call of Duty. Ο λόγος για τον οποίο η νέα έκδοση θα ξεχωρίζει από τις προηγούμενες
είναι, όπως όλα δείχνουν, το online mode της.

Στα πρότυπα της εποχής και ως συνέχεια του Autolog που εφάρμοσε η EA Sports στο Need for Speed: Hot Pursuit, η Activision ετοιμάζει μία σειρά από online χαρακτηριστικά τα οποία θα συνδυάζονται με αλληλεπίδραση τύπου social network. Είναι πολύ πιθανό δηλαδή να έχετε δικό σας προφίλ, friends list, να δημοσιεύετε μηνύματα στο wall των φίλων σας κ.ο.κ. Για το online mode θα δουλέψει εντατικά η προγραμματιστική εταιρεία Beachhead, θυγατρική της Activision, η οποία ανακοινώθηκε τον φετινό Φεβρουάριο.

Ο επικεφαλής του project Eric Hirshberg, περιέγραψε το online mode ως ένα "αναπόσπαστο κομμάτι του φετινού Call of Duty". Η μεγαλύτερη είδηση όμως, για την οποία απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες, αφορά την προαιρετική συνδρομή. Απ' ότι φαίνεται λοιπόν, πέρα από το τυπικό δωρεάν online mode, θα υπάρξουν και premium members, οι οποίοι θα πληρώνουν (αν θέλουν) μία μηνιαία συνδρομή για κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά. Το ποια θα είναι αυτά και τι αντίκτυπο θα έχουν στο gameplay σε σχέση με τους μη συνδρομητές, είναι κάτι που θα μάθουμε σύντομα.

Crysis 2: Retaliation pack
Στα χνάρια που χάραξε το Call of Duty: Black Ops, η EA Games ετοιμάζει DLC για το Crysis 2 που θα φέρει τον τίτλο "Retaliation Pack". Το DLC θα περιλαμβάνει κι αυτό με την σειρά του τέσσερα νέα multiplayer maps και συγκεκριμένα τα Shipyard, Park Avenue, Transit και Compound. Δείτε το παρακάτω τρέιλερ για να πάρετε μία πρώτη γεύση.

Το Retaliation Pack αναμένεται να κυκλοφορήσει online στις 17 Μαϊου. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η τιμή του, ενώ υπάρχει πάντοτε το ενδεχόμενο καθυστέρησης, εξαιτίας των προβλημάτων του Playstation Network.


Το Call of Duty: Black Ops και το Crysis 2 μπορείτε να τα αποκτήσετε από το Playnaut.
Keywords
Τυχαία Θέματα