Bwin.party &FIBA μαζί ως το 2014

18:29 6/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η bwin.party digital entertainment, η μεγαλύτερη εισηγμένη στο χρηματιστήριο online gaming εταιρεία, και η FIBA, η Διεθνής Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ανανέωσαν τη συμφωνία χορηγίας έως το 2014. Το χορηγικό πακέτο αφορά στη χορηγία της bwin
σε όλα τα αθλητικά γεγονότα της FIBA: το Eurobasket 2011, τα προκριματικά τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων 2012, το Eurobasket 2013 και το Mundobasket ανδρών και γυναικών 2014.

Ο κ. Norbert Teufelberger, Co-CEO της bwin.party digital entertainment, δήλωσε: «η προώθηση αθλημάτων αποτελούσε πάντα βασική συνιστώσα της φιλοσοφίας της bwin. Το μπάσκετ είναι ένας από τους τρεις πυλώνες της στρατηγικής μας στον τομέα των χορηγιών. Το ποδόσφαιρο και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι οι άλλοι δύο».

Ο κ. Patric Baumann, Γενικός Γραμματέας της FIBA και μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, δήλωσε με τη σειρά του: «με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η bwin.party θα συνεχίσει να αποτελεί Παγκόσμιο Εταίρο της FIBA έως το 2014. Η ανανέωση της χορηγικής συμφωνίας αποδεικνύει ότι το μπάσκετ προσφέρει πρόσφορο και αναπτυσσόμενο έδαφος στους χορηγούς του. Παράλληλα, η bwin.party, αποτελεί ένα στρατηγικό σύμμαχο στις προσπάθειές μας να καταπολεμήσουμε το παράνομο στοίχημα και να επιτύχουμε μια υγιή σχέση με την βιομηχανία του gaming».

Live streaming σε περισσότερες από 30 χώρες

Για τους χρήστες της bwin η ανανέωση της χορηγίας με τη FIBA συνεπάγεται την απόκτηση των δικαιωμάτων ζωντανής αναμετάδοσης (live streaming) όλων των διοργανώσεων της FIBA, σε περισσότερες από 30 ευρωπαϊκές χώρες. Οι χρήστες της bwin θα μπορούν να παρακολουθούν όλους τους αγώνες δωρεάν. Μπορείτε να δείτε την ολοκληρωμένη γκάμα δικαιωμάτων live streaming της bwin στο www.bwin.com/video.

Λίγα λόγια για τη FIBA

Η FIBA (www.fiba.com), η παγκόσμια διοικούσα αρχή για το μπάσκετ, είναι μια ανεξάρτητη ένωση αποτελούμενη από 213 εθνικές ομοσπονδίες καλαθοσφαίρισης από όλο τον κόσμο. Είναι αναγνωρισμένη από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) ως η μοναδική αρμόδια αρχή καλαθοσφαίρισης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη FIBA και τα Πρωταθλήματά της επισκεφτείτε το www.facebook.com/fiba, το www.twitter.com/fiba ή το www.youtube.com/fibaworld.

Λίγα λόγια για την bwin.party

Η bwin.party digital entertainment plc είναι η μεγαλύτερη εισηγμένη στο χρηματιστήριο online gaming εταιρεία παγκοσμίως. Η εταιρεία δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση των εταιρειών bwin Interactive Entertainment AG και PartyGaming Plc, στις 31 Μαρτίου 2011. Ο όμιλος, ο οποίος είναι αδειοδοτημένος και εδρεύει στο Γιβραλτάρ, απασχολεί πάνω από 3.100 υπαλλήλους στα γραφεία του σε Ευρώπη, Ινδία, Ισραήλ και ΗΠΑ και το 2010 είχε συνολικά pro forma κέρδη της τάξεως των €830.1 εκ. και pro forma καθαρά EBITDA της τάξεως των €168.2 εκ.

Επιπλέον, η bwin.party έχει άδεια σε Αλντέρνι, Γαλλία και Ιταλία, ενώ κατέχει ηγετική θέση σε όλες τις προϊοντικές γραμμές της εταιρείας: αθλητικό στοίχημα, π
Keywords
Τυχαία Θέματα