Από την Πυλαία στη Μίκρα

17:48 6/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Λίγα 24ωρα πριν από το παιχνίδι με την Τσεχία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Εθνική χάντμπολ αναγκάζεται να αλλάξει έδρα λόγω του αγώνα μπάσκετ μεταξύ ΠΑΟΚ-Άρη. Ο μεθαυριανός αγώνας για τα πλέι οφ του μπάσκετ ανάμεσα στις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης στο κλειστό της Πυλαίας, όπου επρόκειτο να αγωνιστεί και η ελληνική ομάδα την ίδια μέρα, στάθηκε αφορμή να ζητήσει αλλού στέγη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Με
έγγραφο που απέστειλε ο ΑΣ ΠΑΟΚ ενημέρωσε την Ομοσπονδία χάντμπολ για την υφιστάμενη τιμωρία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών) και πως η ομάδα δεν επιθυμεί να αγωνιστεί άλλη ημερομηνία, ώστε να ισχύσει η ποινή της. Έτσι η τέλεση του προγραμματισμένου αγώνα της εθνικής ανδρών με το χάντμπολ δεν μπορεί να γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΠΑΟΚ.

Κατόπιν αυτού, η ΟΧΕ επικοινώνησε με τη ΧΑΝΘ, προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκεί ο αγώνας, αλλά, λόγω αδυναμίας από την πλευρά του σωματείου για άμεση απάντηση και εξαιτίας της πίεσης του χρόνου, αποφασίστηκε τελικά να διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρα 3.

«Γίναμε περιφερόμενος θίασος»

Τη δυσαρέσκειά της για τις τελευταίες εξελίξεις εξέφρασε με ανακοίνωσή της η ΟΧΕ, που μίλησε για «περιφερόμενο θίασο» και ότι η ελληνική πλευρά δίνει άσχημες εντυπώσεις, καθότι στον αγώνα θα είναι παρόντες και επιθεωρητές από την παγκόσμια ομοσπονδία και εκτός των άλλων η αναμέτρηση στο κλειστό του ΠΑΟΚ θα λειτουργούσε ως δοκιμαστική διοργάνωση εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των Νέων τον ερχόμενο Ιούλιο.

«Η ΟΧΕ εκφράζει τη λύπη της και την αγανάκτησή της για το γεγονός ότι η Εθνική ομάδα των ανδρών έγινε περιφερόμενος θίασος στην πόλη, στην οποία σε 40 ημέρες θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα χάντμπολ των Νέων, ενώ η ΟΧΕ θα πρέπει να απολογηθεί διπλά τόσο στην Παγκόσμια όσο και στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα