Κερδίστε το Gears of War: Judgment για Xbox 360

Νωρίτερα σήμερα παρέλαβα το Gears of War: Judgment αποκλειστικά για το Xbox 360 αλλά όπως ίσως γνωρίζετε έχω να ασχοληθώ με games από την εποχή που είχα την Amiga 500! Για games, gaming και gamers οι καταλληλότεροι είναι τα παιδιά από το Game20.gr. Εμείς εδώ στο Techblog

δεν θα κρατήσουμε το Gears of War και αποφασίσαμε να το κάνουμε κλήρωση για έναν τυχερό από εσάς.

Όροι Συμμετοχής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:
Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο το Gears of War: Judgment για Xbox 360 θα πρέπει απλά να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας με ποια κονσόλα ή υπολογιστή παίξετε για πρώτη φορά games.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email ενώ θα ανακοινωθεί και μέσα από το Fan Page του Techblog. Κάντε like για περισσότερους διαγωνισμούς. Καλή επιτυχία σε όλους!

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Κερδίστε το Gears of War: Judgment για Xbox 360

Keywords
Τυχαία Θέματα