iOS, Αλλαγή του User Interface από τον Johny Ive;

Goodbyte

Το iOS είναι ένα πολύ καλό λειτουργικό σύστημα, το οποίο διαχειρίζεται εκατομμύρια φορητές συσκευές, αλλά μετα από 6 χρόνια λειτουργίας αρχίζει να δείχνει τα χρόνια του, τουλάχιστον από σχεδιαστικής πλευράς.

Αυτό φαίνεται πως είχαν στο μυαλό τους και τα κεφάλια της Apple, όταν ανέθεσαν στον σχεδιαστή της εταιρείας, Jonathan Ive την εξέλιξη του σχεδιαστικού μέρους του iOS . Ο Jony Ive έχει δεχθεί πολλές θετικές κριτικές για

την δουλειά του, και μία αλλαγή στο UI του iOS μόνο αυτό δημιουργεί μία θετική προδιάθεση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, ο Ive και η ομάδα του, δοκιμάζουν νέα desing και ιδέες, θέλοντας να δημιουργήσει ένα πιο μινιμαλ design για τις συσκευές της Apple, κάτι το οποίο δεν φαίνεται να συμμερίζονται και οι άνθρωποι του διοικητικού συμβουλίου της Apple, κάτι που οδηγεί σε ήπιες αντιπαραθέσεις.

Δεν ξέρουμε ακόμη πια θα είναι η κατάληξη της αντιπαράθεσης μεταξύ των ανθρώπων της Apple, ωστόσο ο Jony Ive είναι ένα σεβαστό στέλεχος, το οποίο κάνει πολύ καλή δουλειά και δεν είναι απίθανο μερικές από τις ιδέες του να γίνουν πραγματικότητα. Αυτό θα το μάθουμε στο φετινό WWDC το οποίο θα διεξαχθεί το καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα