iWatch, αναλυτές περιμένουν 30-60 εκατ. πωλήσεις σε 12 μήνες στα $300

Το iWatch είναι η πολυσυζητημένη κίνηση της Apple στον τομέα των wearables. Αν και τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, έχουμε δει διάφορες πληροφορίες για τους αισθητήρες που θα έχει (ακόμα και ανάλυσης ιδρώτα) και ότι η Apple πήρε τον διευθυντή πωλήσεων της TAG Heuer προκειμένου να πλασάρει το ρολόι της ως κάτι παραπάνω από τεχνολογικό gadget.

Δεν

υπάρχει αμφιβολία ότι έχει δημιουργηθεί μεγάλο hype γύρω από το iWatch ή όπως αλλιώς ονομαστεί. Σύμφωνα με το Forbes και την αναλύτρια της Morgan Stanley Katy Huberty, η Apple θα καταφέρει να πουλήσει από 30 έως 60 εκατομμύρια iWatches παρά το γεγονός ότι η αγορά των wearables βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο.

Οι προβλέψεις βασίζονται στο «brand loyalty» των i users και αν το smartwatch έχει την αποδοχή που είχε το iPad όταν πρωτοβγήκε, τότε πολύ πιθανό να πάει στα 60 εκατομμύρια πωλήσεις. Ένα ακόμη «σενάριο» είναι να ακολουθήσει την πορεία του iPhone και να φτάσει τα 30 εκατομμύρια πωλήσεις.

Η τιμή του προβλέπεται γύρω στα 300 δολάρια, δηλαδή 100 δολάρια περισσότερα από τα Android Wear όπως LG G Watch και Samsung Gear Live που είναι ήδη στην αγορά.

Οι τελευταίες πληροφορίες για το iWatch λένε ότι θα μπει στη μαζική παραγωγή τον Νοέμβριο, οπότε αν δεν το δούμε μέχρι τέλος του έτους, τότε πάει για το 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα