iOS 6 beta, Θέτει περιορισμούς στα apps που μπορείς να εγκαταστήσεις στο iPhone ή iPad

To iOS 6 είναι σε beta μορφή και διαθέσιμο στους developers, κάποιοι από τους οποίους παρατήρησαν ότι το νέο λειτουργικό σύστημα της Apple θέτει περιορισμούς στο πλήθος των εφαρμογών που μπορεί να έχει κανείς στο κινητό του. Μπορεί να είναι πολύ ψηλά το όριο, παραμένει ένα ερωτηματικό όμως το ποιος είναι ο σκοπός των περιορισμών αυτών.

Για να γίνουμε περισσότερο σαφείς αρκεί να πούμε ότι το iOS 6

ξεκινά τους περιορισμούς όταν ο χρήστης έχει εγκαταστήσει 500 apps, περίπτωση κατά την οποία αρχίζουν να εμφανίζονται αργά boots, αυτόματες επανεκκινήσεις και άλλες παρόμοιες συμπεριφορές. Στα 1.000 εγκατεστημένα apps η έναρξη λειτουργίας της συσκευής είναι ανέφικτη.

Το στοιχείο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι μιλάμε για extra απαιτητική χρήση, καθώς 500 και 1.000 εφαρμογές σίγουρα ξεπερνούν κατά πάρα πολύ τις ανάγκες ενός μέσου χρήστη, αλλά σε μία εποχή που το smartphone και ειδικά η ταμπλέτα συνοδεύουν ολοένα και περισσότερες δραστηριότητες, άρα και απαιτώντας την ανάλογη εφαρμογή για αυτό, σίγουρα δεν φαίνεται καλό να υπάρχουν άλλοι περιορισμοί πέρα από τον όγκο της διαθέσιμης μνήμης. Από την άλλη μεριά, σπεύδουμε να πούμε ότι πρόκειται για beta έκδοση, ενώ ήδη η Apple έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι θα διορθώσει το πρόβλημα αυτό στην επόμενη beta που θα κυκλοφορήσει.

Αλήθεια, πόσα apps έχεις στο smartphone ή το tablet σου;

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα