Διαγωνισμός on-the-fly, Κερδίστε Goodie Bag με συλλεκτικά δωράκια Google

11:07 5/3/2013 - Πηγή: TechBlog

Πριν λίγο έλαβα μια Goodie Bag με καλούδια που φέρουν το λογότυπο της Google. Πρόκειται για το press kit που μας ενημερώνει για τον διαγωνισμό Doodle for Google ο οποίος καλεί όλους τους μαθητές ελληνικών σχολείων να επανασχεδιάσουν το λογότυπό της Google.

Μάθετε πως μπορείτε να κάνετε δική σας την Goodie Bag μέσα από έναν ακόμα διαγωνισμό on-the-fly του Techblog!

Update: Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε, δείτε το βίντεο εδώ. Τυχερός νικητής είναι ο [email protected] και έχει ενημερωθεί με email. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας! :)

Η Goodie Bag περιλαμβάνει USB stick 2GB, σημειωματάριο, μολύβι και αυτοκόλλητα χαρτάκια post-it όλα με το λογότυπο της Google. Στο press kit υπάρχει και ένα στυλό αλλά αυτό θα το κρατήσω εγώ! Μου επιτρέπετε ε?

Όροι Συμμετοχής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:
Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο μια Goodie Bag με συλλεκτικά δωράκια Google (1 νικητής) θα πρέπει απλά να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας ποια είναι η αγαπημένη σας εταιρεία στα smartphones.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ στις 23:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email ενώ θα ανακοινωθεί και μέσα από το Fan Page του Techblog. Κάντε like για περισσότερους διαγωνισμούς. Καλή επιτυχία σε όλους!

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Διαγωνισμός on-the-fly, Κερδίστε Goodie Bag με συλλεκτικά δωράκια Google

Keywords
Τυχαία Θέματα