Η Nikon ανακοίνωσε τις Coolpix P330 και Coolpix A φωτογραφικές μηχανές

10:32 5/3/2013 - Πηγή: TechFan

Η Nikon παρουσίασε δύο νέες φωτογραφικές μηχανές COOLPIX, τις Coolpix Α και Coolpix P330. Η Coolpix Α παρουσιάστηκε ως η πρώτη φωτογραφική μηχανή Coolpix της εταιρείας που προσφέρει ένα DX-format αισθητήρα, φέρνοντας ένα DSLR στοιχείο σε μια compact φωτογραφική μηχανή. Η Coolpix P330, εν τω μεταξύ, έχει σχεδιαστεί για να είναι ένας συνδιασμός μεταξύ higher end χαρακτηριστικών σε ένα λεπτό σώμα.

Η Coolpix A είναι

η πρώτη με φορμά DX Coolpix φωτογραφική μηχανή της Nikon, επιτρέποντας στους φωτογράφους να παίρνουν πολύ υψηλής ποιότητας εικόνες από μια compact φωτογραφική μηχανή. Η 16,2 megapixel κάμερα χρησιμοποιεί ένα φακό NIKKOR 18,5 χιλιοστών με άνοιγμα f/2.8. Η κάμερα προσφέρει 4-frame burst mode και χειροκίνητες P /S / A / M ρυθμίσεις, καθώς και διάφορα προγράμματα σκηνών για διαφορετικές λήψης. Η κάμερα μπορεί να τραβήξει σε RAW / NEF και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα DF-CP1 οπτικό σκόπευτρο, UR-E24 Ring Προσαρμογέα και HN-CP18 Lens Hood.

Η Coolpix P330 διαθέτει ευρυγώνιο φακό που προσφέρει 5x οπτικό zoom, καθώς και ένα 12,2 megapixel BSI 1/1.7-inch (φωτιζόμενο πίσω) CMOS αισθητήρα. Αυτή η φωτογραφική μηχανή μπορεί να υπερηφανεύεται για τον ταχύτερο διαθέσιμο φακό σε μια φωτογραφική μηχανή Coolpix, προσφέροντας χαμηλά επίπεδα θορύβου σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η κάμερα μπορεί να καταγράψει σε Full HD 1080p και περιλαμβάνει χαρακτηριστικά απόσβεσης κραδασμών IS για ευκρινείς, καθαρές εικόνες. Η φωτογραφική μηχανή δίνει στους χρήστες προηγμένο χειροκίνητο έλεγχο P / A/ S / M και τραβάει σε RAW και NRW. Έχει ενσωματωμένο GPS.

Και οι δύο φωτογραφικές μηχανές θα κυκλοφορήσουν αυτό το μήνα σε μαύρο και ασημί χρώμα. Η Coolpix Α θα διατίθεται στην τιμή των $ 1,099.95, ενώ η Coolpix P330 θα κοστίζει 379,95 δολάρια.

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα